A C T U A L I T Y – 1 9 Maart – ‘Verraads-verkies-zingen-boven-stèmmen..’

‘Verraads-verkies-zingen-boven-stèmmen..’

Ja, als ik op de Krim of Zoek-raak ine kon stemmen had ik de lijdens weg naar de Stembusmakerij wel gemaakt. Eb als de No-pinienéékers het aan het ‘Rechtse-eind hebben, wordt het volgens de Fabeltjeskrant in Amsterdam een Bloedbad. Dus als ik geen I Déé-66 redenen heb, wordt die de grootste gemeneverraadsverdeler van Amsterdam. Dan is door Het bloedbad Amsterdam eindelijk écht rood, en staan alle Stoplichten op ‘je groen ergeren’ aan al de Loossers eh loos-al-arm-beloftes.

Heb gisteren de t v de nek omgedraaid.En vannacht écht gedroomd dat wij een onafdankelijk land achter de Smolga van Rat-poetsin waren. Dat wij er Politiek al jaren door worden besnuffeld, ga f mij ratsikidee vanmorgen het gevoel dat de Stemming er bij mij goed in zat om eens niet op mijn eigen partij van de Verwardheid te stémmen maar op de Low-kale Lijst van Piet Stempel. Pie stempelt zijn one-beleid namens de Killghillworst onafhankelijk van al die millioen van vruchtelinksen die niet aan de minimaniale zandbak van het bestaan komen, door. Piet is de enige die zijn Stempel kan door-drukken waarvan de Blonde-God-Adonis in een bewaakte ogenblijk in een nacht-merrie-droom om zeep wordt gebracht, en neuthanasionaal geholpen.

En oh ja, ook vannacht gedroomd dat ik op een Bowlingbaan vlakbij ‘d R A I maar-door’ stond En alle Lijste-brei-trekkers van de gemene-verraads-verkiezingen hingen boven de baan. En in mijn natte droom kwam ik eindelijk zonder te stemmen aan mijn trekken . In één worp knalde ik alle lijsttrekkers van de baan. Eindelijk plaatst voor mensen die al jaren hangen zonder een baan. Heb nog een half uur te gaan om mijn stem uit te brengen. Ik verkies-zingen boven stemmen. En Parlementélitair gezegd : parle is praten en mentir komt van liegen dus dat woord liegrt net zoals die Fucks-vertegenwoordigers er niet om : Praten en liegen tegelijk! Leugentje om mest wil …, moet kunnen. Maar de af-goden die boven de Partijen staan moeten wel op hun vingers natellen en op hun tellen passen..

Nu begint mevrouw Vromans Vroomvrouw bestaat die ook? , mij te vertellen dat ik wel moet stemmen. Mevrouw dat doe ik al sinds het jaartal 6 6 –redenen na Gristuss. En om in Bijrebelse termen te spreken: ik ga naar het Eiland van Sint Juttemetruttemis om nu al bij te komen van de néé-lectoranale Shock, die vanavond als het Avond-rood van een vergane glorie over ons land zal teneerdalen.En ook de Blonde Ha Ha donis is in de laatste twee domwerken weggevaagd . Een poliniettische tsunami waait in het jaar van het Paard over het Wij-land van Néé-derland. Verraadsverkieszingenbovenstèmmen

Share
Dit bericht is geplaatst in Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>