A C T U A L I T Y – Where is she? She is ‘E L S where’

Where is she : She is E L S W H E R E

The Pink – Panther bende opgepakt ! Ik hoor de Tune al lopen..At your Serviërs, is hoofd-verdachte van menig Juwelenroof aan de Paarl-ketting van staal gelegd.

Plàstérk had een Lak- Smoes-papiertje en lak aan de 2 e – kamer..Waarop Péch-told-you-so hem wilde “Dood-verzwijgen”, waarop Samsom End Die Lie Lie Lie- geheug-leugentje-om-best-wil’ not amused was, to say the least. He was Pissed –Fuck of the record.

Arm-oud Stoerlemans Leyes er niet om na verkoop aan Warme Brothers..opbrngst at lest 100 Million..

De a.s Olympische Zomerspelen worden verplaatst en vervroegd naar Sotschi over-gebracht

In Penisuéla zijn bij démonstraties twee doden gevallen.. Die zijn dus de lul.

Dat een pad naar je garage ooit een dood-lopende weg zou worden? Het wordt zoeken naar een Naald in de Hooi-bérg je dan maar. Steekhoudend-bewijs is ver te zoeken..maar voor Néé-thanasie aanhangers is spuit-modder gooien niet genoeg. Aldus fanatieke geloofs-aanhangers. Geen Polio-spuitje ; geen Euthanasie-spuitje. Dus vraag ik mij af : “Waarom wel een dodelijk-moord-spuitje?”. En iederéén die zo iets doet , komt altijd weg met de woorden-moorden: “Het is G * D S – Wil.. Wij luisterden ook uit Naam Van dat geloof naar Moeders Wil is wet. En laat ik nou al op jonge leeftijd Engels hebben geleerd om te weten wat Wett in het Néé-der-lants betekent. Ik voelde dus al vroeg ‘nattigheid’, bij al die Relieg-ies-wel-of-niet. De Krhuis-vaarders die in naam van de gheilige Graaiers en Gralers aan het korste eind van hun eigen eikel trokken, trekken ook nu nog steeds met hun karavaan verder.. Tot zover de Chrypothéose van de ontstane –verbijstering, na de dood van Mevrouw Els Borst. Die nu Elswhere is….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>