A C T U A L I T Y – Sommige onderhandelingen gaan over ‘lijken’..

“Sommige onderhandelingen gaan over lijken.”

Veel banen weg bij de gemeente-amsterdam, oh vandaar steeds meer IJsbanen in de stad, zodat ambtelijke uit-glijders minder opvallen en opstaan. En ambtenaren die als Klokkenluider mist-verstanden optreden worden sowieso in de IJskast gezet. Zijn Ambte-nare mensen dan? Nog twee dagen en de Winst-ter-spelen kunnen ook weer voor vier jaar in de IJskast gezet worden.

Terwijl in de Zoekraïne men momenteel IJskasten te kort komt. Ze zijn daar sowieso door- geschoten en lijken nergens in de zonderhandelingen opgeschoten te zijn. En het woord ‘opgeschoten-jeugd’ heeft geen enkel effect op die burgers, als ik naar de beelden kijk, krijg ik toch behoor-lijk plaats-vervangende Pleinvrees en schaamte. En beide partijen roepen om het hardst dat de kogel nog niet door de kerk is. Misschien is 2 0 1 4 en Kiev wel de openings-salvo tot een herhaling van 1 9 1 4 tot 1 9 1 8 .. het enige wat er mooi aan overgehouden is, was de Compositie oorlog en vrede van Tschakovski.

Maar de kerkbel van de laatse ronde heeft nog zeker niet geklonken. Ondertussen in ons eigen Kikkerlandje wordt het sneller lente dan de kuikens uit hun ei of winterslaap komen. Alles is een maand vroeger, alleen bij de zorgverzekeringen lopen ze weer een maand achter.

En Oh la la had Ronald de Boer maar het drankje Red Bull gedronken dan had ie de boel nog kunnen redden. Maar ja de Bullfight was on..En de Kleur rood werkte natuurlijk ook als een Stierlijk vervelende lap of doekje voor het bloeden..

En in de Hema kwamen de Dames die tegen hun moeder riepen : “Hé ma we gaan naar de Hema”,om Valentijnsdag mondzoenend over te doen. Oh nee, zo mag je dat niet noemen en doen. Volgens de Hoofddoekjesnorm heet dat Mond-op-Mond-beademing. Adem-benepend zo’n bedrijf, Tja geen wonder dat ze slecht draaien en iedereen een uitgekookte worst voor houden. Om het verlies nog enigszins te beperken, en ‘sexcuses aan de Dames aan te bieden worden dit voorjaar meer potplanten aangeboden. En naast de Nikes worden er ook meer Dikes verkocht. Maar de Spontane gereetgiseerde actie was een groot Sucksex. en verder kan de H E M A de P O T op hoor ik ze denken.

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>