A C T U A L I T Y -Oei joei joei vanmorgen wakker geworden met

‘Vanmorgen wakker geworden met een Kater en een zwart Kruis op mi’n voorhoofd’

Wordt het Lente, wil Putain-hautain terug naar de Koude – Ooorlog. Dankzij De Krim-tartaren komt ie van een koude Kermis thuis.Dat wordt voor Rasputin Krimpen aan de Lék..

Bij Sven Kockelman zat een op een een ‘Pedo-viel-niet tegen’, waar je geen Kind aan hebt. Maar Pédroviel op een ander.

Ex-badmeester Ben No el èkker bezig moet in zwembad en kinderbadje verplicht een hele te grote badmuts op, zodat ie die kindertjes niet meer ziet.

Onno Hoes krijgt Hoest-tabletten tegen het Tongzoenen op het Carnavalt niet tegen in Maestreech.

Mannen die ijdel zijn moet je niet beknotten op hun haardracht, maar haardrachtige vriendin vond haar Paardenstaart niet te min-der dan een paardenlul, ja en die lag in een krul. Zijn ijdele Mannen Knots-gèk? Deze vraag krijgt vast een staartje.

Moet naar de tandarts, en heb gevraagd of ze ook een Ge-Bitscoin bij mij kan plaatsen. Maar het rare is dat ik niet met Bitcoins kan betalen.

K P N heeft geschiedenis geschreven, door binnen 1 seconde er een minuut van te maken.

Het wordt voor Homo’s in die landen nog aan-pootten om dat land te ontvluchten. Homo’s hebben geen Poot om op te staan, ze worden weggeflikkerd.

En die twee zijn tot over de grens van het Criminuéle ontoelaatbare , niet aan de aandacht ontsnapt. En daarom gesnapt.

A J A X gaat Chinezen.. Nee maak je geen zorgen. Maar zijn wel aan geld – verslaafd.

En bij de Katholieken hebben ze een wonder verricht door Mrg . Zwart Kruis tot leven te wekken. Net op tijd, zodat ie vanmorgen het Zwarte Kruisje op je voorhoofd kan zetten. Maar ik ben van mijn geloof gevallen.. dus kunt U mij doorkruisen. Goede Morgen en AaiLaaf you!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>