A C T U A L I T Y – F A L E N – thijns-day ..in de Tweede Kamer…

What’sa in an name voor Ronald Plasterk : He got his finest hour in F A L E N – thijns-day

Plastische gezegd Mevrouw de Vhoor-zitster komt het hier op neer dat ik met volle blaaskakens mijn eigen broek mag ophouden, en hierbij de zitting afblaas..Want ik moet ontzettend met zo’n achternaam naar mijn eigghe ‘gezeik’ luisteren getekend R. Plasterk.

Kon het niet langer ophouden, gisteravond. Ik had eerst toch wel een promotie van afkeuring verwacht, maar toen de Grrrrrrrrrrrííííístenen met na-druk op stenen door hun eigen gebrandschilderde ramen gingen gooien, zeiden diezelfde Ongelooflijke : “Zo het is welletjes geweest, straks komt de Heere langs met de Bij-bel-letjes.” En het loopt al tegen een on-gristelijke tijd aan,dus namens de Stem van G * D : tégen.. En toen kon ik eindelijk mij-n Plas sterkelijk gezegd niet langer ophouden. Ik pakte mijn Middel-vinger is stevig beet en riep: Zo , en nu is dat ‘geseik voor Leugentje om bestwil namens de Stehennis en de staat van ontbinding afgelopen.’ Ik gaf een Ruk naar links en een ruk naar Rechts , en zeek de hele Go-a-litie-politie tegen de muur.Want die Vlinders zijn ook al verdwenen in de Toilet-pot. Ook al wordt het Vrijdag Valentines-day ik nog steeds geen Vlinders in mijn buikvol er van heb. En ja zeg nou zelf P v d A: als je een Naam als Plasterk in je team neemt, wist je toch van te voren dat je daar Gezeik over zou krijgen..En omdat met de Mantel der Liefde van Hennis en Sthennis te bedekken, ja, daar kan ik ook nog wel in-komen.. En over het inkomen van de Balken-zwalken-en-de norm zullen we het deze keer maar niet hebben. Alhoewel V V D en P v d A in de Naam Plas-ter-khennis een mooie combinatie van Name-pho-name Ijdelfluiterij zien. Maar ja in de definitie-fiets-di-fietsie is het Woord Parlement juist eet-tomooi-logisch op z’n plaats. Parle is praten, en Ment komt van Mente en die wist helemaal goed te liegen en z’n verleden Oh verleden is overleden-te verbergen.Dus Parlement is de Dévini vi di vici van Praten en liegen tegelijk. En uit je Nek kletsen en de nek aankijken, tj daar is ook geen kamer-breed verschil van geen meningsuiting tussen te krijgen.

Ho ho, u gaat wel heel erg snel van stal..is het ook niet een Moment of mischien wel een Mooi-nu-ment om bij Mevrouw Els Borst als Adelborst D 6 6 keer stil te staan..
Nee nu even je mond houden, niets zeggen…………………..

Verder zie ik er van af om de trein te nemen, want er zit een Fleurt-specialiste in de trein, die je fijntjes over de Knip-oog gaat uitleggen. Ik ga er als een sneltrein vandoor, want ben eigenlijk alleen maar in de Whip-oog geïnteresseerd, als ik me voor de harde werkelijkheid mijn ogen sluit.. Falen – thijns-day… om over na te denken…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>