A C T U A L I T Y – Euthanasie en Het Homo-Huwlijk.. Allemaal uit de Koker van ..

“Ik neem vandaag een ‘Neut – tha-nasietje’ op haar”

Dat D- oodt je 6 6 keer tegen de Borst, zo’n bericht.Heeft ze zo een beetje voor alles gezord tot in het hier-na-maals, vrouw met een goed in-borst ”Eminence grise”. Dan moet je op zo’n verdachte manier je toekomst in het leven verliezen. De een zijn dood is de ander zijn brood , dacht je na Ernst Bakker. Het is een meisje-geworden. Wat nu een Dood-gewoone mevrouw is? Met zo’n staat van dienst. En Staats-vrouw. Alhoewel ik persoonlijk tegen Euthanasie ben, is het goed dat het bij wet is geregeld. Zeg maar met een wettelijke Borst-wering als tegen-hanger van de wetteloosheid.Ik denk dat ik vandaag toch even een Neutthanasietje op haar neem aan de bar.

D 6 6 : innitiatiefnemers voor de Wet op Het Homo-huwlijk en de Euthanasie-wet.

En dan vandaag ook D – day voor die Sinister : Dà’s Plàstérk gezegd: Ik had moeten zwijgen. Ja ja, hor je de kamerleden denken: En wij gaan vandaag jou Het Zwijgen op leggen. Volgens geruchten overlegt Buma Buma van het W C D A op een geheime Reet –tirade met Koning Ex Réquo Quillaume de Verzwijger. Hoe ze hem het laatste Loodje kunnen helpen. Op de Reet-tirade worden alle Ghulpmiddeln ingezet om de Wind van voren te geven, zodat er zoveel lawaai ontstaat, en zelfs de N S A, de Há I Vee Vee Dee en de Gee Vee Dee het niuet kunnen horen. Ze kunnen de Pot-op hoor je ze zeggen. De Tweede Kamer als Doof-stommen verstoppertje spelen. Als dat zou kunnen. En reken maar dat Plasterk met Hoed op in de Tweede Kamer staat, om daar een Narrow Escape uit te toveren. Maar ja, het zal allemaal wel weer veel St-Hennis om niets zijn. Uiteindelijk is het Staat belang op het ogenblik minder – belangrijk dan Het Schaats-belang ! Unilever doet goede zaken met de Oranje verf en het oranje Blik op on-eindig. Zelfs de Scheve Schaatsen gaan in menig winkel door de bocht. En ja dat Plasterk door de Bocht gaat, kijken ze niet van op. Die man was al voor Het Schandaal door Het I J S van de Bonkervaart gezakt!!
Twitter: zie hier onder
Ha ha,dà’s #Plastérk gezegd:Ik had moeten zwijgen! Ja ja en de #Kamer denkt :Ja ha wij gaan jou morgen ook het #Zwijgen opleggen #plasterk

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>