A C T U A L I T Y – Een Moeder springt niet van …de…

Steeds meer mensen gaan van inzet over naar in-zest-ig zekonden dan toch eerder ingrijpen. Vooral dat “kratje”, als hulpmiddel greep me bij de strot..

En steeds meer vrij- gillen-gers zin bereid om er voor te springen als moeders toch van de flat springen. Nu begrijp ik ook de uitdrukking : Mijn Moeder komt nogal Flatsig over. En de reflats die dat op de naast-be-staanden heeft, kon je gister-avond terugzien. Alhoewel ik toch mening maal mijn ogen voor de réaliteit van de Documentaire sloot. En toch ook een paar keer mijn middelvingers in mijn Vincent van Gogh oren deed.

Ik sprong juist een gat in de Lucht, toen ik eens voor de spieghel ging staan, toen ik weer zo’n dépri-lépri-aanval had. Ik keek Recht in het gezicht van die spieghel en zag ‘geen gezicht zeg’, als je springt. Dus zei ik tegen die ‘klojo’ in de spieghel: “Hé joh, jij denkt toch niet dat ik voor jou uit het raam of een flat spring Eikel!” Bekijk jij het even! En sindsdien kan ik dat met veel plezier na-vertellen. En de Psychiater is niet verantwoordelijk voor de keuze, die iemand maakt na de afwijzing te Euthanaseren. Terwijl juist de Neutthanasie dezer dagen in het Zuiden feestneuzen als ze zijn juist toe neemt. Niet nix , om als net geen 1 8 – jarige nog niet jarig te zijn. Maar dezer dagen is de Verslijtterij van de normbesef op een zijspoor van de N S niet suipen gezet.

Ik hoorde vorig jaar eens van de Spoorweg-politie bij Hollandse Rading, hoe ernstig het wel is met de moeraal en responsabilité. De dpoorweg politie kwam op het spoor van een geluid onder een stuk plastic. Daar lag een king jongetej van 8 jaar- lieg niet – 8 jaar die door coma-zuipen op het randje lag. Er hoorde een moeder bij die haar ‘Trip’ lag uit te slapen.. Over Dood-sis valt niet te M-oord-delen. Maar ik zal maar niet hier op schrijven wat mijn hersen-inhoud dacht. Want dan ben ik net zo’n Badmuts als die burgers in Leiden in last.

Ik denk dat ik Koningsdag dit jaar maar over sla voor de eerste keer, want er zal wel meer Oranje –rotzooi van Hotschi-sotsschiu land op straaat liggen. En dat Pagina – Privé alle Scheve-schaatsen-huwlijken en vécht-scheidingen op één hoop gooit zal mij roest en Wüst wezuh!!

Eigenlijk tijd voor skied-vacantie naar de Look-kra-ine..Maar daar houden ze niet van een ‘voorschot voor de boeg.’ Dus vertrek ik binnenkort naar de Schotse Hooglanden, zolang het nog kan. Want die willen ook independent worden. Dus tegen die tijd dat die krant in tweeën wordt verscheurd, zijn alle landen van dit wereld-deel door de scheuring –en-inslag van de Prévolutie als irréaliteit ingehaald. En daar kan zelfs geen Schaatster het niet dan baadtery het ook niet in weelde in te halen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>