A C T U A L I T Y – 1 9 maart kun jij er voor zorgen dat dit Kabinet-niet een Zorg minder wordt..

1 9 maart kun jij er voor zorgen dat dit Kabinet-niet een Zorg minder wordt..

Kabinet raakt een-tegen-een in het Slob. En door bezuiniging is dat een ‘zorg’ minder.Benieuwd hoe gemeens-veraadtionele- verhoudingen dan sélectief de smeerderigheid behalen. Volgens mij is er op 1 9 maart geen enkele eer te behalen. En ik denk dat ik op 1 9 maart maar eens ga bezuinigen, op mijn geen Idéé-mooi-craties recht. Want als de Politiek de Kiezer het voor de kiezen geeft sta je in de kou, en moet je wel een warme Slob-ber-trui aan trekken.

Ik geloof dat ik mij maar eens op de toekomst van over vier jaar in Z K ga richten. Nee hè, we gaan toch niet weer door de Gouden bocht hè. Want niet alles is Goud wat er op de ijzers-blinkt. Ik geloof dat ik mijn energie maar eens ga inverstieren in de Blinck –Benk. Want iedereen heeft het gemint op goedkope-energie. Rijk worden door niks doen heet dat. En dat spreekt mij meer aan, dan al die loze-beloftes voor de komende gemen-ver-raads-verkiezingen. Verkies-zingen-boven stemmen. Afstemmen, dat betekent geluidloos je stem-pel drukken door niet aanwezig te zijn.

Wie ook niet meer aanwezig is, dat wil zeggen : in Vromans-gedachte onsterfelijk is geworden, is de dichterlijk-gewoorden scientist, die al vanf mijn geboorte jaar in voorwoord vrij vertaald Fort Worth leefde. De schtijver die dichter op de adem van het woord leefde dan de fantomen van de wetenschap. Leo was de enige schijver die dat boek nooit heeft geschreven omdat die al in het woord van zijn achternaam zat verweven. De L. V – Roman is er daarom nooit gekomen. Want de werkelijkheid kun je vrij-vertaald alleen maar in verdichterlijkte Vrijheid vernomen.

Naar verluidt zijn die ‘Twee van Bende on the run’ nog steeds niet opgepakt. Terwijl je met die moderne technology je afvraagt: What’s Appening? Ze schijnen in Win-s c h o t e n voor de boeg gesingleleerd te zijn.

‘Kabi-nèt-niet’ wil bij de Supermarkten een S – lok-puber van de Heineken-box instellen.Dat wordt dus uit vheiligheiligheids-overweging : Een B L I K op oneindig.

En de H E M A moet gaan bezuinigen. Zodat ze aan vrouwen hebben gevraagd om voor ‘Spaarpotten’ te spelen.

Janoekovitsj schint ondergedoken te zijn in een Yellow-submarine op Het Plein van de Hemelse Vrede. Want die hebben ervaring hoe je met démonstante moet op-schietten..Want poliniettici weten niet hoe ze met opgeschoten jeugd in het wild moeten om gaan. Dus ga je maar in het wild om je heen schieten. En als de Kogel door de Musevenische Kerk is, handteken je met een pennestreek alle Homo’s het land uit..Met ander woorden: Niet Lullen maar zo’n land op zijn Flikker geven. Het enige antwoord wat je aan zo’n land kan geven is , door tezeggen dat ze een stelletje Nhéétero’s zijn.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>