A C T U A L I T Y – Ook Uw Handen in Onschuld af-wassen ?

“Handen in onschuld wassen”

Wat Fique je me nou weer, hoorde ik laatst in de one-delgangen van de Hyena’s. Wat bleek, de verbalkte – ‘getuige á charge’ had op doodzwijgende wijze zijn afschuw betuigd, dat de stille getuigen- die dus hardhandig het verzwijgen was opgelegd- doofstom waren voor zijn handelingen, die voor de vuist weg gezegd, een Badr Hara ra Kiri waren.

Zo smetteloos als het Pak van mijn Hart door best elle op de hoek van de Spieghelstraat – keizersgracht was aangeschaft, ging de déclaratie subiet naar de t-overkant van het gelegen Jadvokatten-kantoor van Mosco tot fiets ‘m er maar in. Ondertussen was aan de Spar-njassusweg de Dee Oh Em –procedure door on middelijk de Doordraaicliminaliteit in werking te stellen. Dat hield in dat de onderhandse ‘onedadenlinkse-indirecte’ tot een onvoorwaardelijke primeur leidde. Normaal gesproken in de Rechts-af-gang word je ter plekken in de Boeien geslagen. Maar nu word je zonder Balkjes op de Voor-vagina van de Lowkale Snufferd met gillende Kijkers-meisjes gezet.Dat noemen wij ‘Celvies.’ Daarna is het natuurlijk moeilijk geworden Ver-Edelverachtbare , om de slechtsgang naar een Dopenbare-functie van onze White Naaits-samenlveving in de Arena van de moderne Maydia te overleven. Daarom verzoek ik de Verrechtsbak in deze niet rechtser zich op te stellen, dan dat U bij het verlaten van dit Gerechtsgebouw links moet afslaan. Omdat Verdachte B H er niets aan heeft als huidige partner zich bloot geeft om die af te doen,wil ik ook de strafbare feiten niet onder de Boksring laten vegen. Alles overziende wat niet blind is-geslagen, en geen voet of poot meer heeft om op te staan, eis ik vrijspraak van voorliggende verwijten, en als staak-straf een Column met boete doening bij onderhavige Ex-jadvocaat bij mij om de hoek..

Zo en nu op de Moskosherfiets weg, want ik ben na al deze Haaipes wel aan de Isoleercel van rust toe.

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>