A C T U A L I T Y – Er gaat niets boven Groningen dan S O T S C H I

Ook Groningen stuurt een Aardbelevings-bestendige Afgevaardigden naar Sotschi

  1.  
  2. Diederik Samsomnite vroeg gisteren in Groningen waar hij ‘boven stond’, omdat er anders niemand gaat, om een Gas-aansteker voordat de Démonstranten de zaal verlieten. Aan de Kaalslag op z’n hoofd was dat natuurlijk sowieso een aanstekerlijke vraag. Omdat hij Van der Kamp die in Den Haag achter bleef hem dus niet kon vertellen, dat er dus minder Gas is beloofd, en dat daarom iederéén De W C-Pot op kan, om genoeg uitlaat-gassen voor de toekomst veilig te stellen.En bij de Uitvaart uit Groningen van Diederik Samsom-ignite zijn aanstekers geen overbodige luxe. En als de Gas-omzet toch Ruraal daalt, kunnen we met zoveel wei-en Gasland de Koeien aan de Gasslang zetten, zodat die eerder in het Voorjaar beginnen te loeien, zodat het geloei van de Démonprotést-tante overruled wordt. .

 

Naar nu is bekend geworden is er een Gas-t-deal met Mark My Worst – Weurst en Raspoottin  en er gaat niets boven Groningen gesloten, Door een z g n Triegas-Pootliedttica, wat tijdens de Opening in Sotschi door Héérica Sterpstra met alle Kracht van Wargumenten ondertekend zal worden, in een Verrecht-streeksteUitzenden van Dòmroep M A X!

Alles zal uit de Kast worden gehaald , om bij het Kunstschaatsen De Driedruppelende Schietberger Prachtig in Beeld te krijgen. Zoutje Dijstra zal haar Gouden Olymphische Medaille op de Middenstip van de Ijsbaan laten in-leggen, zodat alle Dans-enSjansparen weten waar ze op welke Tijd-stip moet eindigen. Het enige wat RasPóóttin uit de Kast krijgt is natuurlijk Oor-logboek  en Vrede, En alle Dansers die op het IJs de Verkeerde kant op gaan, stelt Mark-  Zee Oh Zee- Hoezee Hoezee Hoezee je zoiets  en Koning Willem Alexsanders zeer tevrede,

Na de Bermuda Driehoeks-verhouding, waar alles wat niet boven water komt en tafel verdwijnt is er nu de Rose-Driehoeks-verhouding ingesteld tijdens de Nolympische Mannestreel-spelen..Nou heb ik de Ballen-verstand van Dubbele Riet-en-Grietbergers, maar als die mannen nu allemaal tegelijk over de Streep en de Rooi gaan, mag die Dame van Blingo, namens Nederlandse Kijkers alle Ballen verzamelen?  Oh Schat, ben iets vergeten, kun jij dat Gas wat lager zetten, anders krijgen we nog een Baard-beleving tijdens de Uitzendingen in Sotschi. Yja, en dat kunnen we niet gebruiken..

Ook Groningen stuurt een Aardbelevings-bestendige Afgrevaardigden naar Sotschi

  1.  
  2. Diederik Samsomnite vroeg gisteren in Groningen waar hij ‘boven stond’, omdat er anders niemand gaat, om een Gas-aansteker voordat de Démonstranten de zaal verlieten. Aan de Kaalslag op z’n hoofd was dat natuurlijk sowieso een aanstekerlijke vraag. Omdat hij Van der Kamp die in Den Haag achter bleef hem dus niet kon vertellen, dat er dus minder Gas is beloofd, en dat daarom iederéén De W C-Pot op kan, om genoeg uitlaat-gassen voor de toekomst veilig te stellen.En bij de Uitvaart uit Groningen van Diederik Samsom-ignite zijn aanstekers geen overbodige luxe. En als de Gas-omzet toch Ruraal daalt, kunnen we met zoveel wei-en Gasland de Koeien aan de Gasslang zetten, zodat die eerder in het Voorjaar beginnen te loeien, zodat het geloei van de Démonprotést-tante overruled wordt. .

 

Naar nu is bekend geworden is er een Gas-t-deal met Mark My Worst – Weurst en Raspoottin  en er gaat niets boven Groningen gesloten, Door een z g n Triegas-Pootliedttica, wat tijdens de Opening in Sotschi door Héérica Sterpstra met alle Kracht van Wargumenten ondertekend zal worden, in een Verrecht-streeksteUitzenden van Dòmroep M A X!

Alles zal uit de Kast worden gehaald , om bij het Kunstschaatsen De Driedruppelende Schietberger Prachtig in Beeld te krijgen. Zoutje Dijstra zal haar Gouden Olymphische Medaille op de Middenstip van de Ijsbaan laten in-leggen, zodat alle Dans-enSjansparen weten waar ze op welke Tijd-stip moet eindigen. Het enige wat RasPóóttin uit de Kast krijgt is natuurlijk Oor-logboek  en Vrede, En alle Dansers die op het IJs de Verkeerde kant op gaan, stelt Mark-  Zee Oh Zee- Hoezee Hoezee Hoezee je zoiets  en Koning Willem Alexsanders zeer tevrede,

Na de Bermuda Driehoeks-verhouding, waar alles wat niet boven water komt en tafel verdwijnt is er nu de Rose-Driehoeks-verhouding ingesteld tijdens de Nolympische Mannestreel-spelen..Nou heb ik de Ballen-verstand van Dubbele Riet-en-Grietbergers, maar als die mannen nu allemaal tegelijk over de Streep en de Rooi gaan, mag die Dame van Blingo, namens Nederlandse Kijkers alle Ballen verzamelen?  Oh Schat, ben iets vergeten, kun jij dat Gas wat lager zetten, anders krijgen we nog een Baard-beleving tijdens de Uitzendingen in Sotschi. Yja, en dat kunnen we niet gebruiken..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>