A C T U A L I T Y -“Criminujuwéliminatie,wat een goed begin van het jaar zeg.”

“Criminujuwéliminatie, wat een goed begin van het jaar zeg.”

Opsporen van banden met criminujuwéle-moord-ga-ni-saties is sinds 1 januari behoorlijk van start-schot voor de boeg van start gegaan. Daardoor hebben al 4à 5 personen als voorschot de Finnish van de eerste week niet gehaald. Die kun je dus ook niet meer met de nek aan kijken. En de P C – Ont-Hoofdstraat is er niks bij. Alhoewel deKogel-biefstukken in dat soort Millieus nog steeds niet aan te slepen zijn.En het nog niet duidelijk is, of de Kogelbiefstuk nu van Links of van Rechts kwam, of komt. En het feit dat er één persoon op vervalste Passpoorten niet door de Screening-poort van Amsterdam komt- terwijl je daar juist lékker Hollandse Kogelbiefstuk kan eten, moet niet als wraak in verband gebracht worden met de huidige Liquidiniaties. Terwijl ‘niet-te-geloven’,door die armoed-zaaier van een Paus de Kogel van de Kerk juist een enorme aantrekkingskracht op het Sint Pietters-plein had en heeft. Dus die Paus kan je de Zwarte Piet niet toe-bedelen. Ondertussen Timmert de Mini-ster van Verbruidt-tenlandse zaken aan de weg in Cuba Libre, om daar de Auto-banden aan te halen. Terwijl Minisister Timmermans toch de eerste is, die niet zo aanhalig maar eerder Links-lullen –Rechts-vakken vullen inhalig is.Maar ja, het Socia-minilisme is ook niet meer wat het was.En naar nu blijkt hebben steeds minder mensen te Kämpfen met het Boek mein Kampf van de A H – Erlebnis, want dat boek vliegt de Winkel uit. Nou lijkt het me beter dat de mensen die dat kopen de Winkel uitvliegen. En die Cabaretier in Frankrijk, met zijn omgekeerde H H-shitler-groet, die moet er onderste boven van onmiddellijk afzwaaien. Maar de Franse regering wast na Vichy zijn Ha Ha Handen in onschuld, dacht men. Maar nu wordt er uit gewretenswroeging zwaarder Geschut in tegenstelling gezet. Zodat ‘wir haben ess nicht gewüscht’, niet langer kan opgaan. En als het op een strafkampzaak aan komt, kan ie in de Vrijgevallen plaats van Michaël Chodorkovski uitstekend ‘Schuld en Boete’ overschrijven, zodat die in de Kantine van het Strafkamp ook de Winkel uitvliegt. In tegenstelling tot eerdere berichten is de U F O voor een Onbemande Man-upilatie van een Drone van pasgeboren Baby in het jaar 2 0 1 4 aangezien in de stal van de Nasaredt het wel zonder Jéé-zus. Volgens een Lesbisch-stel uit Assen kunnen ze van de buren de Pot op, dus dat wordt opAssen in die stad. En zo te zien zijn die twee dames voor de Bloempot-haarkapsel een Rolmodel van de toekomst. Ondertussen ben ik behoorlijk verknipt over gekomen, en geen Knip voor mijn Neus waard, en al helemaal niet in mijn Knip, want daar ben ik geen Cent teveel.. Goed Hoed den Morgen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>