A C T U A L I T Y – Duyvenkak – net-werken en Johnnie Hoes!!

Duyvendak is over zijn eigen Duyvenkak terug in het P v d A nest gegleden

Door Nest-lee-bevuiling vielde ze ‘en-blok’ voor de Duijvenpoep, waar ze natuurlijk bij ‘Mark my words’ De Regering stront ziek van werden. Maar ook de IJs-blokjes van Duyvenstein, schmolten uiteindelijk als sneeuw voor de Néé-lectoranala zon.

Dan Humberto Eco- logisch gezien staat ie met zo’n achternaam er al gekleurd op ! Tante Félice!! Door of dankzij Umberto Tan begon de Kaal-slag om je arm van Pow Pow & Witteman. Wat voor het woord: P O W – P risoner O f W ar- léés in de war goed uikomt voor vanavond! Want Oh Jéé met drie a y s in het Minglish is niet toegestaan. En Case ven Coaten, is na Selfies- Sef-Víes And Self fish weer wél toegestaan. De PRrrrzewalski-paarden haren is in Minfout geen Hare Naarrreteit. Terwijl de Narconisatie vanavond naakttuurlijjk weer slaap ver-op-wekkend is. Volgens geruchten hebben de Ziekenhuizen extra personail them ingeslagen, om vanzelf-moorden te voorkomen. En de Kom –Kommaar-neukers onder de 1 8 mogen ook hun stamp-er-Caféïne vrije koffie niet meer drinken. Het Vermoordde Boek der Néé-lantse Thaal is uit het Quinnessbook of Rek-Koorts geschrapt nu ze zonder Ato-thorarisatie een Engels woord aan de Néé- der-lantse van dale-taal hebben onbevoegd-toe-ge-voegd!

Van geheel andere Orde is dat wij allen praten in deze May-dayïke-tijs aan ‘Net werken!’.. Terwijl velen achter het net vissen bij de ‘snollicitaties’ op de Wallen onder je ogen. Zijn de Vissers de hele week op de ‘Noord-say er niets over’ aan het net-werken. Terwijl wij op een oor liggen, of aan het nestwerken zijn, dichtten de Vissers de Gaten in de begroting, als ze zien dat er iets niet in de haak is. Daarom zijn de Vissers de Netwerkers van het jaar ! En niet de Zand-bank-medewerkers van de Ra Ra Ra Bo – Bo – Bank.. Want die kunnen niet eens Net-jes werken !!

En als Laatste Nieuws over de Tongzoon! Oh Nó schijnt tegen Malbert van der Blinde en De Gemene-verrad van Maestreech bekend te hebben dat ie beter.. met andere woorden zei ie namens Johnnie H O E S: Och was ik maar bij Moeder Thuis gebleven !!

Ghoed den More –gen!! De Bhoerevard of Broken Dreams bij R T L-per A-buis!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>