A C T U A L I T Y – Béatricks en Vatie wisten van de Prins geen kwaad woord er over

Bernhard wist voor de zoveelste keer van de Prins geen Kwaad- woord over die man en Béatricks….

Geen Surprise om de Zwarte Piet Roy-aal door te spelen aan…., die van de Prins geen kwaad wist. Wist niet dat Prins Bernhard voorzitter van B V Stiekem was. En ja, achteraf kon er maar één man achter zitten die er niet achter stond, en dat was kweet z’n naam niet , ach maakt ook niks uit : Die man mag geen naam hebben. Maar ja De Boy van Zuyupenwijn is en was geen Zorreguiéta-ta-ta. Want het Gerucht is , en gaat, dat Prinsenbril zijn vergroot –glas op de achternaam van de Zorrequiétá-tà’s had gericht. De rest is geschiedenis die Bernhard en kleinzoon niet zo goed kende. Misschien is het nu wel Burn-hàrd daarb-oven. De Prinsheerlijk-gedachte dat deze man , na het krentemikken en de Rood – dood- den dronsen-dekbed mee nam. En onmiddellijk na het Défilé-confrituur met zijn Patatteke: ‘Gééf mijn Porsche maar aan Fikkie’, onmiddellijk zijn geheime relatie doormidden scheurde, om op tijd aan te komen, bij de moeder van….Zou S-ex – Koning Albert het dus niet van een vreemde die verdwaald is zeker, zal is even vragen naar zijn naam. Ik zou wel eens ‘Stíekem’ het graf en de Doopceel van Bernhard willen oplichtteren. In plaats van de Tante-ce-denten van de Roy van Zuydenwijn-familie. Of bij de U W V de Krooninklijke-Stiekem-kaarten schudden. En de Oud-genraal zonder pak van mijn Hart-aanpakken die man,heeft daarboven een heel legertje Jadvocaten nodig. Naar het schijnt heeft Bernhard als Jadviseur een Jadshame jadvocaat op ‘Nu cure- no Pay –basis’ aan gesteld. Via de ‘Stichting Stiekem’, schijnt dat over B M te gaan. Waardoor het leegstaande pand op de hoek van , nu door Há-Zíel-zoekers voortijdig in beslag kan worden genomen. Ten Cate als Jadvocaat zat er even niet in …Ondertussen moet De Roy van Zuydenwijn, onmiddellijk naar de Verstand-arts omdat hij al nooit-gedwongen..ha ha, jarenlang op een Houtje moest bijten. Nu begrijp ik ook die foto met een Houtje-toutje – foutjes jas béter….!

Maar verder geen gezeur het is 4 december ook al staat Bernhard als Zwarte Piet er gekleurd op. Ik moet nog surprises maken. Maar na deze Surprise, kan ik natuurlijk de Zwarte Piet namens De Roy van Zuydenwijn alleen maar doorspelen aan…de Ideale Schoonzoon Mark my worst..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>