A C T U A L I T Y – A I V D maakt nergens een Punt van

D e A I V D maakt nergens een Punt van, als het op de Waarheid aan komt!

Bij de Ha Ie Véé Déé, zijn er natuurlijk meer Trein-kapers op de Kust. Punt uit!

On-dieplow-matiek-gezegd : ‘Bo rod’ in Russieya nooit meer terug meer.
Die we ook nooit meer zien in Walker. En vele klanten van de Ra-Bóós-bank zien hun geld ook nooit meer terug.
Maar de Bank zelf , de R A B O – Bnak dus heeft zelf met terug-ever-werkende Rente-maniipulaite nog nooit terug betaald aan de Klanten! Liboring et Emèrder-go!

En wie we steeds terug zien in de Columns is Góórdòm, waarbij ik al jaren geleden , vér voor ‘Youpe Troep van t’Hek ‘Gordon Sanitair’ gebruikte! Net zoals in de beroemde oude en Niuwjaars-conferance van Buckler ik mijn tekst terug zag, en wist niet wat ik hoorde. Ik had namelijk mijnteksten aan Meneer Troep van ’t Hek laten lezen!! En hij kon daar niets mee. Totdat ik mijn Tekst: als je je kloten voelt moet je je handen uit je zak halen!terug zag . Per abuis lees ik dus nooit meer Youp van ’t Hek. Maar ja, ik pleur hier alles op het Inernet neer. Maar vanaf nu leg ik dus een Góór-Dòm-sanitair rond Yoepe-Troep neer. Zo dat moest ik even kwijt.

Dankzij de Snowden-plannen van de A I V D maakte ze, en de Sinisters er geen Punt van om, om de opzettelijke kogelregen te versmoeselen. Het was gewoon een Punt achter de komma-ar met je bewijzen . dus liep de ‘geheim-houding’dertig jaar lang als een trein. En was zeker geen Keerpunt, op een one-beleid. De enige reden die de A I V D schijnt te hebben gehad, was, dat ze geen verdere Kapers op de Kust wilden.

Dat de A I V-Géé Véé Déé nu ook nog studenten ronselt en tonselt voor ‘Minvoormatief-gedrag’ ontgroend de A I V D van enignorm-besef. Zou niet verbaasd zijn, dat dan ook W A van Buren bij Minerva in de jaren tachtig is geronselt. En dat Zijn epouse maxima, tongzoenend alle bed- eh- Bad-geheimen door kwanselt naar de Ha i-vééldé:en! Het zou me niet verbazen als dus Koning Willem de eerste de beste zal zijn om Nederland als Verzingkend-schip onmidelijk te verlaten , en weer koers richting Engeland te zoeken! Roel Brittania Brittania rules de Waves! Zeg maar Waves-foutjes van de A I V D! Nog erger : Een Lakei van een fout. Ik zou als ik het voor het zeggen had, de hele A I V D tegelijk met Borodin terug sturen naar Moskou. Want dan kunnen ze daar Snowden proberen af te luisteren..

Verder hebben de Kroaten tegen het Homo-huwlijk gestemd. Reden was natuurlijk dat ze daar al genoeg Póót-tige mannen in Het Leger van ’t verstands-huwlijk hadden!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>