A C T U A L I T Y – Word het Enkeltje Huwlijjksboot of enkeltje Polen?

‘Het is weer Poolstok-hoog-springen voor menig Poliníettikasstublieft!’

De Ahoijmaaiers schijnen ook steek-penningen onder water in de Maasstad te hebben aangericht. Waardoor de uitbreiding van de Ahoyhal er geen steek mee op schoot. De Gedéputeerde schijnt na zijn vermore-deling ‘Streek-penningen’ te gaan verzamelen.
Alleen Timp wist Timporairly om te zetten in Levenslang-geluk met Mevrouw Mies Bouman. Die in 1 9 6 2 Met Dr. Van Randwijk niet alleen Het Dorp Nederland opende, Maar de hele wereld de ogen opende. En dat staat nog steeds Zwart op Wit op menig Netvlies, terwijl we maar een Net hadden.

Wat is er met de Geschiedenis aan de hand? Opeens is een heel museum Schilderijen te voorschijn gekomen. 1 5 0 0 werken van Entarte Kunst ! En opeens is er een Entarte S S-er op een Joodse begraafplaats opgedoken- ontdekt.En sinds twee jaar is bekend dat ‘A H-zit-dat-zo’,een zwaar Joodse D N A-Identiteit heeft. Adolf H-ebrew van die Brouwerij aus- witz München.

En we kunnen, moeten nu dus onder verhoedse Voorwaarden trouwen, zolang we daar ‘trouw aan blijven. Nou wil ik De T R O U W nog wel lezen! Maar onder Verhuwlijkste Voorwaarden, Eeuwig T R O U W aan die Verziekte eh Poli-kliniken-partijen voor-ui-spreken, gaat mij een Huwlijksboot onder Huwlijkse voorwaarden te ver! Dus stap ik onderwijl uit die Afschuwlijksboot uit, en gelukkig viel dat Huwlijk niet in ’t water, anders had ik mijn Reddings vest, die er niet onder vielen, in het water horen vallen. Want ja, vroeger hoorde je altijd : “Morgen ben ik de Bruid van Gilleke Alberti!” Maar Vrij-vertaald is iedereen dan nu de Lul. En die behoor je voor het Huwlijks-bootje binnenboord te houden!

Melanie is tegen Rechts-inhalen, wat Links blijkbaar graag wil. Ik zou zeggen wat let je bij de volgende _Gemene-verraads-verkiezingen. Want ik Verkies-zingen boven stémmen, is altijd mijn Lot –to!

Teveel-plegers van Néé-der-lantse –Afkomst in Polen, worden nu onmiddelijk enkeltje–Almelo teruggestuurd. En dat Loopt als een Trein, zeker nu ze en masse Opstelten die trein binnen gaan.
En ja, dat Melanie tegen Rechts inhalen is, lijkt me wel logisch. Zij is natuurlijk sowieso voor Links inhalen. Vandaar de Opvang-rail voor mensen die op de trein met een enkeltje”Snel-wég-wézuh-hier” worden afgezet. Ach ja, hje hebt Polen en Tégen-polen, waarbij ik moet opmerken dat er ook Integere-Polen bestaan. Maar de Noord-Polen zijn weer met de Noordezon voor de Winterslaap vertrokken. Ik geloof dat ik nu Snél-wég moet wézùh!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>