A C T U A L I T Y – Als je naar de Post-kloterij kijkt ga je naar de Knoppen!’

‘Als je naar de Post-kloterij kijkt ga je naar de Knoppen!’

Dat is voor de bakker. En de Postkloterij had ik voor geen Goud willen missen. Ik had het wel geweten: Ik zou eerst met Linda de Koffer in zijn gegaan. Want dat wil je toch voor geen Goud missen. Want ja zeg nou zelf,die 175000 neuroodjes kun je toch missen als kiespijn. Als je 17 redenen had, om niet naar de knoppen te gaan. Dat had de Kandidaat toch dankzij zijn zoon in zijn oren geknopt. Maar in beknopt-bestek, en de druk, drukte die door. Doordrukken moet je op het toilet doen en niet tijdens de Live-opname.

Dus het kwam bij de kandidaat niet voor de Bakker. En warme broodjes bakken met de Post-codekloterij zit er bij John de Mol en die Nooittaris al hélemaal niet in. Dus neemt de kandidaat een Jadvocaat in de hand, die er ‘geen-haar-op-z’n hoofd’, die daar aan denkt om het op te geven. En om van dat gezeik af te zijn, heeft de ‘kon die daad niet écht waarderen’, meneer Plasman in de hand genomen. Ik zou Minister van Binnenlandse zaken er ook maar bij halen. Want zo langzamerhand is dit – ‘Foutje-bedankt ‘, een Nationale zaak geworden. Met rampale gevolgen.

Dus vandaar dat we een oproep doen om op Giro 5 5 5 ten name van de titel: ‘Ook genaaid? Door de Postkloterij Uw bijdragen te stortten.’ En reken maar dat ze dan meer ophalen, dan afgelopen maandag.

Maar ik heb begrepen dat meer mensen de zenuwen van dat Programma krijgen, en daarom überhaupt niet durven mee te spelen. Ook die Knadidaten dienen volgens mij een schade-vergoeding te krijgen. Een Louis Vuitton-koffer misschien?. Maar ja, volgens mij kun je die vijf miljoen wel op je buik schrijven.

Want ja, als je daar aan moet beginnen, dat je van de zenuwen, naar de knoppen gaat, dan wordt het wel erg druk met schade-claims.En de Sempathie is toch al ver te zoeken. Maar het zou natuurlijk leuk zijn als de Bullebak van een Nooittaris voor corruptie wordt aangepakt. Voor samenzwering tegen een klein-burgerlijk mannetje, wat die Nooittaris naatuurlijk zelf ook is. Maar voorlopig hou ik het op G I R O 5 5 5 onder vermelding : Ook ‘genaaid door de Postkloterij?’ Goeden morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>