A C T U A L I T Y – Ik wens U een Prettige Kerst-toespraak

Ik wens U alvast een Onzalige Kerst-gedachte met een on-aangepaste uitspraak die door G W is Be-kok-stoofd………

Goeden morgen, moest onmiddelijk aan de Gebroerders Anker denken, die vorige week in Documentaire riepen, bij een volgende Groet Zedenzaak het zo weer te doen. Dus na het nieuws van vanmorgen kunnen ze weer aan de zeden-bak. Want er zijn wederom jonge cuijckens door iemand ui dezelfde naamplaats N B míss-bruikt. Verder wil ik het fijne er niet van weten.

Dichter bij Koninklijkk Huis dan maar. Naar nu blijkt is ook H K H Béatrix door G W in haar Kersttoespraak Miss-bruikt, maar vond ze bij Ooster-huis West Thuis best zich het meest thuis, blijkt uit het dagboek van Huub Oosterhuis.

Janet Yellen…, : Wie?.. : Janet Yellen gaat als vrouw F E D op haar tellen passen.. Kun je op je vingers na-tellen, dat namens de G O P ; The Tea-party e n d the F..k Y Party The Rape – poep-bliekkeinen zich laten kennen.

Volgens onafhankelijk –onderzoek, wordt er een Pshycoanologisch onderzoek naar de Geestelijke –on-getselheid van Rasputin aanbevolen nu hij Michail Kosenko Préventief wil laten berecht.

En zojuist komt het bericht binnen dat Specht-told-you so ‘Openingen ziet’, die voor anderen gesloten blijven. Daar wil ik niet dieper op in gaan. Maar het is wel opvallend dat de laatste dagen in de Nacht-enNichtelijke uren de‘Kringspierlooprondes’ rond het Ministerie van verbruidtenlandste zaken toe neemt.

Dat ze in Den Haag achter de Naakte Feiten aanhollen, zal mij een Hol –lees Worst wezùh! Alhoewel ik wel beneiued en nieuwsgierig ben, wat voor Worst Het kabinet aan de Oppositie en Jean Lule – lees : Het Volk voor houdt

Ook aan de Geestelijke –onvermogens van Reeht-winkel die op Wacht-geld van de staat uit het Hoge Noorden naar Warcelona vertrekt, zijn vraagtekens dès –tijds gesteld. Omdat Reehtwinkel nauwe vriendschappelijke banden met die andere G A Y T –winkel heeft , wordt ook hier bij nader-inzien zonderbokkenzoek naar Het Pensioen gedaan.

Zo en nu 1 – 2 – 3 weg-wézuh want anders ga ik nog ‘D-omroepen dat ik dit Kabi-nèt-niet sowieso niet pewr A- T V –Buis zag zitten. Ik Z- a p p gewoon weg. Ik heb het wel gezien met Mark My words namens Geert Wéé: Dit zenden wij niet uit.
Alvast een Onzalige Gedachte als Kerstfeest..En wat staat er op het Kerst-menu? Aangebrande Ruttenieren en PorVaVoriete-Béatriches!

beatrix-moest-kersttoespraak-aanpassen-van-rutte.html

Share
Dit bericht is geplaatst in G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>