A C T U A L I T Y – De Regering heeft U na niem : synoniem voor besloten V vd G…

“Volkert van der G., bleef na de Uitspraak er ‘Vrij-gelaten onder’.”

Bij de meeste gaat er No-Bèl-rinkelen als je V v d G noemt, laat staan bij de naam Teevven.Maar vanochtend is de mededeling namens de verrechtselijkachterban-k, net even ietsje belangrijker, dan Malala die de Prijs voor de Vrede kan krijgen.

Volkert v d Géé, uitspreken met een Hoofd-lètter N, zal buiten de rechtsspraak om, de tuin geleid worden, met de blinddoek van Vrouwe Justitiae. Zodat hij op de vingers kan aanvoelen dat het Volksempfinden-Finger-spitzengefühl, na de moord op, nog steeds in de haat-wraak-stand staat. En dat Teevven, integendeel van deL P F –aanhangers, het juist uit Maatschappelijk –oogpunt Volkert van de in een contra-dictoire beschermings-constructie neemt. Zodat Volkert van der G,- voor eeuwig criminueel-gevangene-van zijn eigen misdaad zal zijn en blijven. Zou mij niet verbazen, als ie straks tussen de Herten van De Veluwe staat te Burllllllennnn, als opgejaagd wild.

Verder werd ik vannacht wakker met zweet tussen mijn handen en tanden, omdat ik gedroomd had , dat ik 29.000 foto-bestanden had gedownload.Wat betekent dat ik iedere dag 10 bestanden, afgezien van de toestanden die dat veroorzaakt, gedownload moet hebben. Mijn vertrouwens-arts hypothétiseerde dat ik op z’n minst de ziekte van Down-loaden had. En dat ik dat nummer van Paul van Vliet : “Meisjes van zestien”, maar beter van mijn Harde Ochtend-schijf kon halen. Toen kwam de verlossen wekker, want er gingen allerleis – Alarmbellen af, wat weer niet het geval was bij driehonderd meisjes. Daar sta je dan in je blootje, of in je hemd van Prada.Had je beter “Naakt over de Schutting van Remco Campert” kunnen lezen. Maar in deze tijd, is werkelijk contact afgeschreven. Ik weet maar een bruikbare-préservatief. Een heel groot Condoom over die P énus Coïtus – apparaten.. En ga is wandelen met je eigen-gedachte. Voor mijn part in de P C – Hoofdstraat. Maar laat je niet naaien door één of andere Erik Engerd, die zich uitgeeft voor een Hoog-zwak-begaafde, die niet aan zijn trekken kan komen. Die moet je doorsturen, voor : Oh –na-Nheer , voor Bijles gaat U naar Master Beer! Tot de volgende keer.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Justitie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>