A C T U A L I T Y – Vreetvermaak van operatie fit.nl eh Wreedvermaak door Art Rooijakkers

#operatiefitnl #fitnl #avro Operatiefit heb ik de Buik vol van zei de Zwaargewicht écht Gehoord op T V gisteren. “We moeten elkaar niet afvallen !!” Komt wel magertjes over dat Programma !! Gewicht-doenerij op de Weegschaal van Richter. Zit er Dik in dat veel Hòll – anders daar naar kijken als je niet over je eigen Diktevreden buik heen kijkt. Ik zou een afzuigkap kopen, om als je er de Buik van vol hebt af te zuigen eh slanken. Want dan hol anders achter de Feiten aan. Freed yoursel van de Patattekes. Maar voordat ik toch voor de Naakte feiten op zo’n bascule ga staan, moet je wel behoorlijk bascu-vasculair onderlegt zijn. Maar zo te zien gaat daar iedere Kont door de mond. Maar die Leo zit wel snor, wat ik van de Dames uit Vrouw-ondervriendelijk vindeing niet mag zeggen. Alhoewel ik heb op zolder nog een doos met oude snorrewitzen staan. Ik vraag me ook echt af, wat het nut-s van zo’n Pro- gram- ma meer of minder is. Want het Proleto-alsplacebobo-effect, word je natuurlijk stapel-gek van, als dat prgramma door zijn eigen-gewicht in elkaar zakt, En na November is de aandacht weg. En komt Versint hetzelf niet hoor met Pak ‘m beet en bij z’n staart met Showkoleolade-l-ètters.. Nou zit er Dik in dat die dan alsnog achterf De Z A k krijgt. Want ook al is het T V , de Oh Beet-zie tas met boodschappen holt nooit achter de Feiten van een X-tra Bonus tegen de Kerstdagen aan. T V is niet meer te vreten. Maar reken maar dat velen op de Vreet-mee-bank met Chipser-de-Chips op hun Bips zitten. Maar Leo zit wel S N O R Want die heeft sowieso Overwicht op de anderen..

Art Rooijakkers en Gewichtdoenerij….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>