A C T U A L I T Y – Toch eens Olivier B. Bommel herlezen wegens Bommen en Granaten zei O B A M A

Toch eens Olivier B. Bommel herlezen wegens Bommen en Granaten zei O B A M A

Néé-daal-land daalt 3 plaatsten na de Bergredenen die ze daar voor hadden toen ze Speechless naar de ‘Berg-je-dan-maar- bewargumentatie’ niet met de poll-i-tiek voelden kloppen.

Leuk, dat World-Economic Forum ‘M R’ The Less leest!

Nederland zakt naar plaats 8 , en dat wisten ze in Groningen al langer dan vandaag. Maar die Speech van Mark Rutte veroorzaakte niet die Aardbeving in Loppersum. Maar N A M ligt daar niet, maar bewoners wel wakker van in K-loppersum.
Ook in Syrië is een Man met ‘Gas-sad’, die er niet wakker van ligt dat burgerbevolking er Hard-kloppingen van krijgt, er onderdoor en er mee van door gaat.

Naar nu blijkt moest Mark Air de speech en spits afbijten, met de Berg-redenen, omdat niet aan W A van Buren over te laten. Want daar val je je Buren niet mee lastig. Het had natuurlijk wél ‘spits-vòndig’geweest,als ‘Wéé-je-krooninklijke-gebeente’ met Openingszin : ‘Oh-ver-Leden van de Straten-generanaal was begonnen!’ Dat had naakttuurlijk een G-reet-goeie-speech geweest. Maar ja Speech-roeden-lopen voor de Koning met al die valkuilen veroorzaakt door de Schalíegge-vér-gast-producties, daar moet je en boven de Partijen-staande N-orenje-gast niet mee lastig vallen.

Vets-die-vers :

Scorsing Menzo, als ie maar bij Menzi’s is verzekerd..

Castro hangt zichzelf op, wat ie 1 0 0 0 keer moet doen, omdat ie daardoor ter dood is vermoord deeld.

Virgieanaal kent haar G-Renz niet om met 4 1 jaar oudere man ‘d-om te gaan.

S P wil 5000 Syriërs op vangen. Maar schiphol weigert ze een ‘Vangnet’ aan te bieden. Reden omdat de Marechausees op vacantie zijn naar. ‘Néé hè, je gelooft het niet. Naar Sier-rië!!

De Ontwikkelinks van Plàs-Stérk Baard mij zorgen. Omdat zijn gezichts-uitdrukking ons allen ‘Zorgen Baard! Dat ie volgens de Stéél-le-Graaf voor Sinter Klaas speelt, is niet zo ongeloofwaardig als het lijkt! Want de Stéél –le-Graaf roept dat toch al jaren over die Partij! Is er eindelijk een Sinter Klaas die voor de laagst –betaalden, eh sorry Minst-bedeelden er voor heeft gezord, dat de Paper-noten van die Krant op tijd in de Winkels liggen. Ach ja, ook een Zwarte Piet of Verzintterklaas kan wel eens verstrooid over komen!

nederland-daalt-concurrentieranglijst.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, O B A M A - Same Sex Marriage, O B A M A H E A L T H C A R E en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>