A C T U A L I T Y -Tegen geheugen en meug je geheugen opfrissen..

Eindelijk Hoofd-gerechtigkeit na 58 jaar op Tafel!

Een 93-jarige kok als nog gearresteerd. Ik raak al van de kook als ik lees waarom. Dat ze W.Kok-je-gebeente, na Sebrenica nooit hebben aangeklaagd, vond ik altijd Gotts-geklagt. Aber jezt is e s s zeitgeist für die Wiedergutmachüng. Als ik lees waarom die kok ge-warresteerd is begin ik te kok-halzen. Net zoals eindelijk de Pianónó-players van Holland lees Dutch- bad – very bad ter verantwoording werden geroepen. Dus nog even en mevrouw Zegveld staat als aanklaagster bij het Yugoslavië-tribunal , met als W .K in de verdachten bank. Lipschis is door de Duitse Justitie aangeklaagd om jarenlang galgenmalen te hebben voorbereid. Ofwel be-kok-stoofd. En aangezien ‘stoof’ – lees ‘stove’ een oven is, begint het er op te lijken dat we het over d’rau s s ch -witz hebben. De Witz wass nou juist dat je daar nooit uit kwam. Vraag me altijd af, hoe dat spoort met je geweten. Als je sagt dat je dass nie gewüst hatten. Maar ja, warheit macht Frei. Ook 7 3 jaar later. En de laatste bewaker van dat St-érfgoed is..’oh – verleden’ overleden. Aber im kopf laat het verleden je nooit los.
“Vor-k-gterechtigkeit im oven…” Zegveld dat ze door moet gaan.Zodat een Derde Sebrenica nooooit meer zal bestaan. Zie colom B, van een onderschepte memo, dat Sarin .B een Placebo is voor een moderne d’r au s s witz variant. Om bij stil te staan.

Dat gebeurde gisteren ook. Stil staan is achteruitgang. En ik geloof dat ik gisteren op de Buis de Nooit-uitgang van de Tweede Kamer te vaak in Beeld zag. Wat mij tot de verbeelding sprak, was de Ge-zinloosheid van een doofstomme mi-krommunicatie van een bekeerde Mislam-proponist. Die stilzwijgend zich weg-scheerde, omdat de gehele vertoning zo’n baard had. Ik verlangde zo naar Blondie, of Blond –on-blond van Bob Dylan, alleen al het verstilde beeld van de Dé-mooi-gratie begon ik hier thuis te gillen. Maar gelukkig stond T V aan. Want op een gegeven moment kwam de échte giller met stem in beeld, en riep Keihard : “Aan T a f elllllll !” En toen heb ik lékker ouderwets zitten slurpen, zodat ik net zoals Mark Rutte heel lang nietszeggen-stilzwijgend iederéén in de Zeik van het W C –da da da kon nemen. En om alle Zeilen bij te zetten schakelde ik een tandje bij,om te zien dat ‘The Winner takes it all’ een loser kan zijn als je tegen O R A C L E moet racen, zeilen.
Zo en voor ik in de boot genomen word, ga ik voor even onder Zeil..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>