A C T U A L I T Y – R A T S I K I D É É

R A T S I K I D É É

Dat was vanmorgen lekker wakker r r r worden van ‘Wekkerrrr Nééderland!’ Er worden Politieratten ingezet.. bij opsporingen vàn! Gelukkig als één woord aan mekaar geschreven, of is dat ‘t ‘m juist. Dat je bij het wakker worden denkt: Politie: Ratten.

Ben je helemaal van de Ratten besnuffeld, omdat Oeberhoeberhaupt te suckereren! Waarom eigenlijk? Omdat Ratten sneller getrained zijn in het opsporen van..Omdat ze sneller Onkruit van het waskruit kunnen scheiden. Maar volgens mij vergeten ze één ding!

Kunnen die Ratten ook de andere Wereld-ratten onderscheiden. Want die Ruik-je-toch van verre van de geciviliseerde-wereld! Want die ‘Ratten’zijn van de Wereld besnuffeld! En als Rasputin nou ook nog over stag gaat- U weet wat S T A G in het Engels betekent! – Kunnen we dat hele Ratten-plan van dè R A T in één keer R A T S I K I D É É uitvoeren.

Nou daar willen heel wat Lijders wel G I F op in nemen! Nou moet je natuurlijk wel onderscheiden dat, hé hallo we gaan toch niet die A S zat , eh, sorry A S S A D onderscheiden hè?. Want dat die R A T nog een staartje heeft, en krijgt, zit er wel dik in. En réken maar dat ‘Oh B À M B À M O B À M M A’ Droned van de Fatal Attacktion!

Kunnen ze niet béter de Rattenvanger van sthamelen in zetten? Of R A T Z I N G E R – die –Ex-Paus vragen om voor ‘Het Zingen van het Laatste Moorddeel’ uit de Kerk en Syrië te vluchten? De eerste Paus die voor het Zingen de Kerk uit ging, moet toch die Assad kunnen overtuigen om voor ‘Het Zingen van de Aanval der Aanvallen, het land te verlaten, en zich bij die Twee Miljoen Vluchtelingen, achter in de Rijstebrei van de One-Hope aan te sluiten?
Ik weet wel een Vriend die Tenten verkoopt. A S S A D S is ie een Vrijbuiter de Menselijkheidòmgezegd een Haring-kje die je zo snel mogelijk de Grond in moet boren.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>