A C T U A L I T Y – N S en Regering moeten alle Zeilen bijzetten om..

Nu nog de regering in een ‘Fyrationele Sneltreinvaart weg’, als dt zou kunnen.

De Spar-ticipatiemaatschappij is ook al in een sneltreinvaart van de pressure-cooker gesnoofd. Ene ‘Spéchtold-you-so’ kon zijn snavel niet houden, breek me de bek niet open, en daardoor kon ‘D A S – Plàsstérk‘ zich niet van juridische Bij-stand verzekeren. En de Vier-A velletjes waren aan de Fyrationele overweging van de N- o S- ignal of peace niet besteed, zodat de Fyra in een Flits-second het spoor bijster was.

Onder tussen zijn de boeren van de W C D A _B U M A boos omdat de Regerings-coalitie met de Koehandel er vandoor is gegaan. Op het ‘ogen- blik-op-oneindig’ is er met deze Regering geen wei-land te bezeilen. Dus willen de boeren alle zeilen bij-zetten, en zijn spoorslags naar San Francisco voor the All American Cup afgereisd, om met Oracle of wel Het Orakel van Larry Anderson, vanuit een Achterstands-positie te W-onderhandelen.

Volgens geruchten wil de N S de Hogesnelheidstrein voorzien van de Boot-catamaran-techniek van de Supersnelle Zeilboten. Lijkt me heerlijk om eindelijk eens in een trein over stag te gaan. Wat de Oppositie natuurlijk ook weer van deze regering hoopt. Maar anderen hopen op een theeopje – ondertijdens de open-gebroken-w-onderwhandelingen in de Tweede Kamer. En de Oppostie gooit geen reddingsboei uit , laat staan dat ze maar één Rechter-linkerhand uit steken. En de reden? : Wel De Kapitein aan boord van deze Rukgéring met de naam Zeilstra, geen familie van Gaastra, had maar één slogan : Pompen of verzuipen. Met andere woorden : Bezuinigen op het Denk-vermogen van. Een soort ge-orkestreerde Démentie. Waardoor hele Moordkesten om zeep werden geholpen. Zelfs de Zeepkist om te protesteren werd afgeschaft Weg-bezuinigd.
Dus ben benieuwd hoe de vele Kapiteins op dit regeringsschip iederéén aan boord houd. Maar een ding weet ik zeker, als dit ‘Kabinét-niet’ valt, is er voor Het Volk Géén Man overboord.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>