A C T U A L I T Y – Mark en het Thinkende Schip ?

‘Zink about it hoe ver je bent gezonken….’

Hashshikidéé, Willem Alexander en Kabinèt-niet werden op Vleughels van de Joint-strike-fighter gedragen.. Joint the Goverment, en de Coffee-shops in Maastrricht zijn weer blij met ‘zuivere-koffie’. Maar de Leden van de Straten-generaal stonden door al die bezuinigingen generaliserend gelijk op straat. Omdat de zoveelste Kazerne dicht ging, en er weer drieduizend-militairen op straat stonden.. Vraag me dan toch af wat ze met zo’n ‘Joint- first –strike-out’, daar nog mee moeten doen. Ik zou alleen de Schietstoel willen behouden, om het hele Kabinèt-niet naar het Ruimteloze Geh-O-Há-Há-Há af te schieten.

Omdat ik gisteren voor het eerst niet naar het voorlezen kon kijken, omdat ik afscheid nemen van T.L belangrijker vond. En Het Kabinet-niet sowieso al dieper gezonken was, dan menige kist in het begrotingsgat. Iederéén zal de Performence van W ee h A – je –gebeente met plezier hebben aangekeken, omdat hij blijkbaar veel sneller door de voor-ge-schotelde Tekst ging, dan zijn voorganger H K H Béatricks, eh sorry Béatrix. Na het Journaal van acht Uur, wist ik het allemaal wél, en hoopte eigenlijk dat ik voor het volgende Programma Doofstom was, want de Há Há Poliníettici gingen weer uit hun nek kletsen, wat ik ook vaak doe, maar daarmee niet de pretentie heb iemand namens het Klootjesvolk te vertegenwoordigen. Ook de Oppositie net zoals dit Kabinet zijn niet voor Herhalingen vatbaar. En ik ben erg blij dat ik de Uitzending Gemist heb. Dus zal ik dat vandaag ook niet aanclickken.

Nu lees ik net vanmorgen dat Sinister Schaliegas tot sterkste Minister is gebombardeerd. Maar volgens andere Scha-lieg-gas-bronnen, is Minister Timmer, dioe dat ok aan de Buitenlandse weg doet volgens dat zelfde Klootjes volk Nummer één!, alsof ze nooit van die Koekenbakker van een Sinister-president hebben gehoord! Koekje van eigen deeg zal ik maar zeggen. En van-onder-tussen werd de Costa Concordia gelicht, en verlieten allerlei kandidaten het ‘Zinkende Schip.’ Maar de Sinisters ‘thinken’ er nog over, kun je na gaan hoe diep die gezonken zijn. Benieuwd wie ze komen redden. Geen Man over boord, wegens diezelfde Bezuiningingen, is er geen geschoold-personail them voorradig! Zodat dit kabinetniet het ook eens aan den lijve ondervindt als het water tot aan je lippen staat. Tja, dat heb je als er meer dan één Kapiteitn op het Schip van dit reddeloze kabinet met Stuurlui aan k- Wal staan. En hij was nog wel de Rots in de Branding! Tja, als jetijdens de verBruid-Schat naar een andere Opponent kijkt, loop je op de Klippen! Vraag dat maar aan de Kapitein van de Costa Concordia!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>