A C T U A L I T Y – Bij Bel denk ik aan fietsen!!

“B I J – B È L denk ik aan Fietsen”

X-tra geld voor Kinder-opvang in Tweede Kamer bij de Algenmene – Begrotelijkheid van Poepliberanaal-gedragheeft de S P over de W C D A-pot getrokken. En zo blijkt maar weer dat het over mekaar ‘heen-en-weer-trékken’ viescieusze trekjes geeft. Ik zou dit Puberanale –gedrag willen doortrekken,naar , dat meeste Kamer-leden Van onder-wijzer zijn dan in de ‘boven-of-réken-maar-kamer.Ik had al lang als A D H D-voorzitster van dat stelletje de Hamer en Spijker op z’n kop van die Blonde-afgod en z’n ‘klokken-spel’ geslagen. En niet bij Op-bot de Regering terécht had gewézen. Want dat gaf alleen maar een Roemér isch Trhoongelach tot gevolg. En dat mening Kiezer meer dan de aangeboden Rood Wit Blauw strik er maar in, zou die Blonde God zeggen, en denken, hoor ik niet bij sc hand-tekeningen thuis, Ik verkies-zíngen boven stèmmen!

En dat moet Heer Buma Buma Poenma tot de Kerkelijke W C D A-verbeelding spreken. Voor Het Zingen de Kerk en de Politiek uit. Maar ja, de Wereld draait door , dat bleek maar weer gisteren, dat de Ongeloviglijke Moeder der aller Moeders voor de Grrrrrríííístelijke Leer koos. En niet voor haar zoon – en schoonzoon! ‘Flikker –op–met–je-geloof’ denk ik dan. Want ‘Bij bel’ denk ik aan fietsen, en ‘m d’r in-fietsen voor het zingen levert een Lekke Band op. Vandaar dat zoveel Kindertjes van Manlijke straf-komst-van G * D in den Heerre zijn! Maar ja, een homo hoef je niks te leerren, die is sowieso in z’n shéks-levenstreng in den leer.

En ooit hoorde ik de E O op de Radio over het Zondewerp-de-eerste-steen over Homofilie. En toen ont stond er in de radio-studio paniek! Want alle Homo’s vàn gingen naar de studio bellen, met het antwoord: “Maar Lieve Schat wij zijn al jaren in den Heerren!” Waarna er na tig –réacties de Stekker er uit werd getrokken.. Dat noemde Shake-spier al Lheer-om-lheer trekken. Dat mensen leven volgens een Boek, en niet zelf kunnen nadenken, en hun kinderen niet in-enten vanwege, is Gods-geklaagd. En je eigen zoon niet erkennen omdat … Ik zou mijn vingers en handen aftrekken, en wassen in on-schuld, van zoveel verspil Zaad van het Kwaad.

Waar was ik gebleven ? Oh ja, in de Kinder-Crash van de Tweede Kamer. Waar ik benieuwd naar ben, welke Pro-homo-ties vandaag nou weer worden aangenomen! En om van al dat ‘Gezeik’af te zijn heb ik een W C D A-pot over mijn hoofd getrokken. Want dat Plassterkt mij tot in de verbeelding van een PeevandeAsociale-af-scheidtenwollensok. Een jatvíes aan Plasterk : Scheer je weg ! Wat ik nu ook doe . Goeden morgen!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>