A C T U A L I T Y – Ankéla oder Diedericks Joint Strike Fighter?

Ankéla oder Diedericks Joint Strike Fighter?

J S F : J-eroen S-aid : F-uck Y-ou, wat the Keezers, eh sorry kiezers van de Pay van the E, eh A, ook massaal zeggen. Die hebben The Joint Strike Faaiter al afgeschreven voordat ze er mee hakkoord gaan. Wel komisch dat er bij de P v d Ee –kiezers velen zijn die vroeger wel eens een jointje hebben gerookt. Dus ik zie het probleem niet. En de achterbank van de Pee van de Ee ook niet. ‘k zou zeggen : Rook een joint en dat is de oplossin g zoals Bob Dylan dat al zei: Blowen in the Wind. En wat is mooier dan Blowen in the wind van een Joint Strike Fighter. Dan wil je toch nooit dood gaan al is de Partij op sterven na dood. Want the Sky is dan niet meer the limit. Ja dat de PeevandeEe op sterven na dood is, kan die Pilood om oud wijzer ook niks aan doen. Maar gelukkig zijn de Donderstraaljager-piloten zo goed getrained, dat ze voor rh ‘Péé-van-de-ee’, wel een nooitlanding , eh sorry noodlanding in de Tweede kamer willen maken.

Waar maken we ons Drug over? Kan het woord An-kéla niet meer horen. Doet me aan mijn jeugd denken, toen ik verplicht bij de Welpen zat. En ik kan U vertellen die An-kéla’s verpflichtten uns tot zaken, die toen al zonder priesters er bij het Dag-nicht niet konden verdragen. Vandaar dat die welpen een eigen donker kamer van Damesklets-om-je-majoren hadden. En dass es jetzt eine Soeperrr Ankel Merckelwürdig gibt? Die zweite Iron Lady von über die grenze kan die Welt endloss sein, zong Rheinhard Mey al in de zevetiger-jaren. Dooitschland, je kan niet zeggen dat dat een dood land is.

Wat je van Kenauia, eh Kenia, dit weak-end niet kon zeggen. Het schoot langs mij heen, en het schoot mij te binnen, terwijl de Kogels afgelopen week overal om je oren vlogen. Waar Vincent eigenlijk zo naar verlangde. Maar ik heb daar geen oren naar, dus was de korenaar op de molen even ondergedoken, wat met deze geweldadige wereld, goed van pas komt, of uitkwam. En aangezien een Joint –Strike – Fighter voor mij te duur is, en ik als Straat-Vaaiter een scheitluis ben,en omnietvoor verder in de Nesten te werken, heb ik een Kogel-nestje als ko-kon- om me heen gebouwd. Ik heb afgelopen nacht wat test-vluchtjes in mijn dromen gemaakt. En U ziet ik heb het met alle geweld overleefd. Want anders had ik dit niet kunnen opschrijven!

Ik hoor zo juist dat bij de Pee van the ee de Kogel door de kerk is gevlogen,maar dat die ‘Heer van Het Groot Kruis der Verdienste’ zijn armen nu tegen zijn oren houdt, want hij wil niets meer over the Pee van de ee horen. Noch is Mark my weurst, eh worst niet verloren, wat van die andere Partij niet gezegs kan worden volgens de N-opiniepeiling van Mooi riche des Hont.

Maar ja wie gelooft daar nou nog in na de Pee van de ee. Goeden morgen ! P S : Pee betekent in Inglish : Plassen ofwel Gezeik !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>