A C T U A L I T Y – “Prof als een B A X- steen gevallen in een D É – J A – V U”

“Prof als een B A X- steen gevallen in een D É – J A – V U”

Moet die Meneer niet Prooi-mooi-veren ? of ‘m als een B A X –steen laten vallen? Ik had toch gedacht dat ze bij de Déja-Vu bij de Lés waren, maar ja de Vu was dit jaar met de verborgen camera ook al niet bij de lés. Waardoor zelfs de Lesbisch-nische raad an de alarm-bel van dat ziek –ken-huis trok, En bij deze meneer trokken ze überhaupt niet aan de be, om hem niet te storen in z’n Ramp-pirisch –z-onderzoek de- misselijke-link-s.

Over ‘misselijke-links’ gesproken, zag vanmorgen het blad Paris Match, wat geen enkele Match met voorgaande publicaties opleverde. Alhoewel ik gewaarschuwd was voor twee, dat er in de Pictures ‘koppen gingen rollen’, en zeker na dit weak-end in ‘Naairobie een oor aan, was ik gewaarschuwd. Dat we ondanks alle techniek steeds meer onze tijd létterlijk gaan ‘Dóód-den’, durf ik naar de Val–dood-vallei en France niet meer naar toe te gaan. Death te meer verlang ik naar een zwart gat waar ik alleen van Man-tot-Man over kan praten. Maar sommigen trékken zich nergens een flikker van aan! En daar zou ik geen gif op willen in nemen. Alhoewel ik grag die Bittere-Gif-pil aan Assad zou willen geven.

Alhoewel ik gister-avond “Till Death do us Part” had gezien, begreep ik dat het leven soms geen duiventil is, als je ziet hoe de Geest uit de Hersen-pan je als een Walzheimer verlaat. Hoe de tijd-geest over je heen walzt. En soms zou je willen dat de tijd niet stil stond, en de radio niet aan, en jezelf ook niet aan-gesloten op Het Net-niet, zodat je even jezelf kwijt bent.Lost! Oh, wat zouden we dan verlost zijn. Even geen D D S in plaats van J S F ! Dat noemen ze een Time-slot? Ik zou willen dat we de toekomst op S lot gooien, met zoveel dooien in het Nieuws! En dat we een hele Strenge Winter krijgen, en pas heel laat ontdooien in 3 0 1 4 ! Wat maakt nou duizend jaar uit. Op veel te veel dooien! Goeden morgen! U sprak met………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>