A C T U A L I T Y – Day after the Nighmare before maar L E C H je er …

‘L È C H je er niet bij neer of juist wél!’

Ben je de Koning te Rijk als je na anderhalve jaar het onderspit Delft? Of moet je woordgrappen zoals deze achterwege laten. Doodgewoon doorgaan is nou ook weer niet chique. En de Oranjes laten zich niet kisten, terwijl Frisoïaans-gesproken Friso wel van scherpe humor hield.Om te voorkomen dat ik verder een lawine van kritiek krijg, stop ik dan maar de negatieve afdaling. Anders word ik ook nog ondergesneeuwd met.

Lech je er bij neer is voor de naast-bestaande een Lechériaanse Understatement. Altijd op de achtergron, moeten we je nu op de voorgrond van ieders-gedacht doodzwijgen. Mabellief kan de zwarte bladzijde voor haar mond voorlopig niet open slaan. Want bij iedere poging valt er een traan op de naam van haar geliefde man: Mabelleave me nooit als de toekomst zich zelf in one-hoop op slot gooit. Wat ook weer geld t voor de Soros, waar je nu een ‘w’ tussen in moet zetten.

En de punten op de Crown van je leven zijn door Koninklijk verdriet , even tranen van onsterfelijkheid geworden. Maar na al het verdriet, is er een Lichtpuntje . De Coma is voorbij en de Croma kan nu komen. Want als je gebakken zit aan het leven , kun je altijd doorgaan.

Verdriet zie je niet : Je bent het ‘soms wendt het ; soms niet..

En de herinnering zal ‘Gedelft’ worden in beelden van Marmer die warmer worden bij het slijten van het Grote Verdriet. Wat zo mooi is bij het sterven en dood gaan, dat je kunt afsterven in humort, en wat overblijft is een Herinnering die voor altijd ‘springlevend’ blijft.

En ondergesneeuwd door alle woorden zal Prins Friso alleen maar in de herinnering groter dan Life worden..En hij weet van de Prins geen kwaad als ie voor in de Eeuwigheid altijd Kaarsrecht in de herinnering recht overeind blijft.
Lèch maar een steen in de rivier van Lech..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, PowNed, Prins Johan Friso, Prinses M A B E L en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>