A C T U A L I T Y – L I B O R E T É M E R G O moet je nooit aan de grote K L O K hangen

L I B O R et E M E R G Ó !!

The Houdini’s van de Maatschappij, doen er alles aan om de Klok er op gelijk te zetten. Maar niemand van de Liborisatie ontkomt of ontsnapt een de aandacht die dat vereist. Het gerucht gaar dat alle Banken bij Hans Klok in de leer zijn geweest, voor een Ontsnappings-route waarvan alleen Mister Houdini de tweede de Key-role in handen heeft.

‘Asscher me nou’ is de eerste de beste die de Hoofdrol aan Diederich Samsom als Premier Cru over laat. Dat alle Banken incluis de Rabóósbank de grote Libor-verdwijntruc niet langer onder Kont-trôle had is weld duidelijk, toen ze een boete van 900 Miljoen Euronotisch moesten terug betalen.

En dat ook voor Sinister Blok dat huis teveel aan het been was. Wij allen zouden natuurlijk de Grote Verdwijn-truc van Hans Klok in Duitten omgezet willen hebben.

Vandaar dat je de Klok er op gelijk kan zetten dat ons hele Nééconomische Systeem
L I B OR et E M E RG O Gó op Hollands drijfzand is gebouwd. En dat alle verdwenen Milliarden in de Cyprichaotische Sneeuw voor de Zon in het grote Zwarte geldzak-gat is verdwenen..

Zelfs op het hoogste niveau is Hans Klok door de Geheime-verzwijgdienst gevraagd Morsi van het Politieke Toneel te laten verdwijnen. En Engelsen begrijpen al hélemaal niet wat ‘Toe and Nail’ met Kunst te maken heeft. Ben benieuwd wat ‘Zeur Mark my Worst Rutte’ uit zijn Grote Texaanse Hoed tovert.

En al het verdwenen geld zweeft ergens over the rainbow. Maar misschien wel achter de E L B O W van menig Ministerie. Maar ja, daar heeft de Rechter gister voor de S N S-Reaalpolitiker een Toverstokje voor gestoken.. De Sinister Distelbloem zal toch over de Brug te ver moeten komen.. Gedane- en verdwenen zaken keren dus wel geld uit! En het gerecht zal namens de aandeelhouders Zegevieren.

Ook de Colombavianen staan met 140 Kilo in beslag genomen drugs voor de Grote verdwijntruc voor een vérraadsel. Dankzij P R I S M blijft ook voor de Colombavianen niets meer on-opgemerkt.

En in Denbosch waar ze het ‘Spoor ook al bijster zijn’ loopt alles weer op de rails, maar dan wel een jaar later. Dus horen de trein-passagiers nog een jaar lang over de Luidspreker : “Het Busje komt zo.”

In Ierland is nu eindelijk ook daar de grote Verdwijntruc door het Sparlement aangenomen, waardoor Ab hortus is zijn naam, niet meer uit het wanhopesraam hoeft te springen, en het Kruis van de Vrouw in dat Cuttholieke land belangrijker is dan Het Kruis van de R K! Die kunen we dus ook daar door-kruissen.

En in Hollandse Zaken neemt De Discussie : “You ST A L K to Muts ook in de Verdwijn-doos als Truc geen ‘keer noch inkeer.’

Ook Fijenoord heeft bij Hans Klok om Raad gevraagd, hoe de grote verdwijn-trch van de Fijenoord-fans ongedane kan worden gemaakt. Als Meneer Klok er niets op gelijk kan worden gezet, krijgt ie een Stadion-verbod, om ooit nog voor de Fans in de Open lucht op te treden.

Naar nu blijkt heeft Hans Klok recent last van een Dépressie gehad, waardoor de kans bestond dat ie zich zelf hélemaal niet meer zag zitten.. Maar in overleg-je-er-niet-bij-neer heeft de Pslieg giater Bakker daar een Toverstokje voor gestoken.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>