A C T U A L I T Y – En ondertussen in Nééderland gaat Oh Baby – Baby its a WIlders World er van tussen !

En ondertussen is in Koningkrijk N É É -D E R – L A N D  van O O I T       Volgens Mooi Riche de H O N T É van Pays Bah niets te bereiken wat Prence Viel liep van Basterdfelt En Brelgique wel wilde bereiken. Ideréén uit de Boekenkast omdat lézen volgens de Internetters en Brelgique geen Royale Flikker aan is !! En volgens de laatste No-pinie zonderzoekers wordt :               Oh Baby its a W I L D E R S – W O R L D  die weer de Grootste Partij- na de afgang van de Pay ven de Há Há : Wier lacht er in zijn Vuistje en Knuisje?          

En ondertussen is in Koningkrijk N É É -D E R – L A N D van O O I T

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>