A C T U A L I T Y – Al die Wandelaars Préétventief In-tenten omdat je met dit weer door de Zon verhoogde kans op R O D E H O N D krijgt!

Al die Wandellaars Préétventief In-tenten omdat je met dit weer door de Zon verhoogde kans op R O D E H O N D krijgt!

Staij je van te kijken hè, die inentie, eh, inertie van ‘Kees maar raak zéérraak what ever wil bi will bi’. The future ours to see. Want op de Vijfde Dag des Heerens-scheidden onze wegen ! Want de Th E Ologen er niet om : Want Moeders Prik is wet. En alle Rand-debielen uit de Randstad zijn allemaal in-geënt op de verkeerd tak. Vandaar dat er 40.000 mensen van de Wandelende tak, vanwege de Maaaazzelen zich in Naam ‘vàn’, niet hoeven in te enten.

Hopelijk zijn er wel t-Enten genoeg, om alle Prikkelbaarheid te voorkomen. Heb begrepen dat eh Dionne de Graaf de Tour dès Frans heeft verlaten, voordat ze in Nijmeghen op Dhoping wordt betrapt. Dus gaat ze met Jan en alleman aan de wandel, en vites ze três Vites er vandoor. Omdat het Leven een open boek is , ga ik niet aan de whandel, maar lees het boek: Op weg naar het einde, wat nog niet in zicht is.

Nou kan ik niet zeggen dat ik een groot inzicht heb, maar het vooruitzzicht dt ik de Vier-daagse niet haal, omdat ik een Brug te vér zou lopen, lijkt me dus beter om vier dagen geënt op de Staij je van te kijken S G P leeBeeërs hélemaal van G * D en gebod Totall Loss te gaan. Trouwens met dit voorspelde weer is ook inn Nijmegen de kans op ‘Rode Hond’ ernstig toe genomen. Dus lijkt me De Rode Hoed voor een G * ddeloos-gesprek meer réle-dan irrelevant.

Want de Heerre’s wegen zijn ondoorgrondelijk. Dus lijkt me beter om volgend jaar de Nijmeegse Vierdaagse te verleggen naar Barneveld, waar ze wel de kippen tegen in-enten. Nu begrijp ik waarom ze in de Bible-belt Kakelen en oprakelen als een Kip zonder kop. Om G&DS – wil los te koppelen van de Bye Bye Bible, is de enige manier, om duidelijk te maken dat bij Bij – bel je aan een Fiets moet denken. Dus ga ik er vandoor, als ik aan de Bye Bye Bél denk.

Trouwens Kees van der Staaij-je-van-te-kijken is altijd voorstander van een Injectie van de économie geweest. Maar de Couthinuo-story is dat Verplichte Fuckcinatie geen zin heeft, alhoewel ze in naam van den Heere behoorlijk Fuckzichtig zijn. “Laat de Kindertjes tot mij komen!” ,ook al zijn ze gehandicapt! Wie zijn er nou geestelijk gehandicapt? In naam van den Heere? En in het Programma van de E O had de zware Polio-patiënte het niet beter kunnen zeggen, sprekend over haar eigen ouders en de S G P: “Ze zijn gestoord!’ En Van G & D L Ó S -T Krijg van mij part allemaal de Pókkeh zou ik zeggen! En tel je zegeningen!! En die Ouders allemaalsaal een verlossend-Spuitje geven!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>