A C T U A L I T Y – W E A K – E N D ? R O Z E Z A A D T E R D A G Utrecht Homovoetbaltoernooi ‘Voetbalschoenen Uit de Kast

Het Neusje van de wit-ge-coke-te Zalme worst wézùh vliegt dit week-end door de bocht
En er uit.. Net zoals in Wimbledòm iederéén er nu vooruitvliegt!

Merendeel van de Patiënten heeft Mazzle en Vijf niet van wege geloofs-overtuiging dat ze niet van ‘God-lòst zijn.

Ook de Melanietes-mangitus voelt zich niet Schültzig en spreekt de Volkskrant tegen.

Oh Bama gaat niet op bezoek bij, omdat Nelson niemand kan tegen-spreken, en dood-zwijgen is ook niet de bedoeling.

Cristine La Garde is on Guaerde Vu, als Deja-Vu . Waar heb ik dat eerder gezien. Omdat Bernard Tapie Tant Pis het Manneke Pis van de Ha di Das-fraude doo de O M is beschuldigd.

Door de Geschiedenis is Nederland als D N A van 3 0 0 Jaar geleden zwaar Ver slaaf d, waarover ze nog steeds van wege de Schade-claims geen Schuld en Schültz-gevoel hebben. Dus de Zwarten gaan nog steeds dankzij de Néé-der-lantse regering Het Slaven-schip in.

De Vrouwde-plof-profkraak-Plofflessor van een niet te bewijzen Empérisch Vooroplichter krijgt, als Staakstraf een verwerkstraf, om zijn eigen straatje Rampirisch schoon te vegen. Waarvan hopelijk de Vrijpleitters zich voor Diederik Op-Stapelen.

Omdat iederéén dit week-end door de bócht gaat, en de Franse Tourwijn Niet te zuipen bócht is, kijken alle mannen alleen maar naar de T –iet – T-iet-race om alle vrouwlijke coureurs te zien die zich dan hopleijk bloot geven als ze zaadwerkelijk op deze Zaad-terdag door de bocht gaan..

De Thoer dès Frans is niet uit de bocht genomen, alleen heeeft de Rabo-ploeg een In-kijk-bloeje bij Madame Toussaud genomen, en in de Madame Toussaud-opstelling zien we onze Naaitioanale Star reporter die de Zuid-franse Bassquet-ballen aaan de Raboploeg wilde presenteren. Maar daar heeft Lance Darmstrong die het reeds ook zonder Opééndhoping voor de Wind en winst gaat , een eiër-stokje voor gestoken.

Waarop onze Starreporter Smart Meets eindelijk het Freenacieële muntje hoorde vallen.
Bij terugkomst in Nederland raakte iederéén over stuur omdat het stuur van- volgens – geruchten gaat het om Balkje –Balkje-èllende vol met Witte sneeuw voor onder de neus-zon zat..Maar ja, daar haalt Smart Meets ook z’n Neus voor op..Toch es kijken waar mijn Neus ‘Mien waar is mijn Feest-neus van Cyrano des Bergeracke wrak is gebleven?

Zojuist is het Bericht binnen gekomen dat we met van ’t Schip in gaan op Roze Zaadt-ter-dag, dat de K N V B –heeft bevestigd dat ze op de Gay-Pa-reet aanvlézig zullen zijn, en dat van de Afwége Voetballers de rits en kits daarachter en onder op Half mast zullengaan.. Louis vàn zal met * * * * * aanwezig zijn.. En onder welke Roze Kleur de ballen van de Foodballers aan wezig zullen zijn met de Knulle-lullen is hier nog niet bekend.

Of er op de Gay- Pa-reet-boot van de K N V B ook Voetballers uit de Zeister Kast komen, is in ongedekte termen nog niet te bevestigen. Arie Boomsma heeft al aangekondigd Hex Aequo uit de E O – boot met de Billen Bloot het voor de Uit de Kast komende Bàllen-jonges voorop in het onder op te nemen.. Voorop en onder U bedoelt de Darkroom?

De K N V B onkent verder hard-nekkig de geruchten dat – Balkje-Balkje uit de Scheepskast zal komen. Alhoewel enkele namem de ronde doen van Voetballers die te vaak en te dichtbij de Rug-en-terug-dekking doen. En dat er buiten beeld de Hands-ballen op de verkeerde plek zijn opgenomen, maar om schade-claims van induviduele- ontkennende Homo-sensuéle Mindividuele Voetballers te voorkomen. Ik heb trouwens in een Darkroom nog nooit een Scheids-rechter zien ingrijpen voor Hands on deck of zo. En als de Tussenstand Nul Nul ; Noel – Noel is , is het dus 0 – 0 , Dus al doe je het nog zo snel Ik heb er de Bàllen-verstan van ! Maar ook op het Veld blijft het altijd gelijk –spel. Roze Zaad-ter-dag? Moet niet gekker worden> Gaan ze dan ook net zoals bij het Ping-Pongen met Roze Bàllen spelen? Maar reken maar dat de eerste Voetballer die het durft om uit de Klere-kast te komen.. gigantisch uitgejoeld op z’n Flikker krijgt.

Roze Zaadterdag in Utrrecht – en Het Homovoelbaltournooi : Voetballers uit de Schoenenkast!!

Minister Schippers!! Mag ik een Vraagje stèllen: Wanneer komt Mark -R Punt Komma nu uit de Kast? of ‘n ímport Welke Kast. Lijkt mee een Réét-goeie vraag ! U niet? ‘Géén Commentaar: Flikker toch op met je Kabinet! ga de Kast maar in.. Sluiten wij ‘m wel af!! Crise-Roze-Zaadterdag en een Kabinet die het Rozig in ziet ! Help kan ik een Dark-room in Zie ik tenminste geen Flikker!!

Van-Gaal-op-eerste-voetbalboot-bij-Gay-Pride.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, C O C, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>