A C T U A L I T Y – 1 4 B U N G A- B U N G A – L O W S in de aanbieding

14 Bunga Bungalows in de Uitverkoop

Silvio , wie ? Oh die Silvio die alles in dat land aan zijn Laars van Il Duce lapt. Ach ja, de Minitaliaanse –Politiek was altijd al een Protiettuante –genante vertoning. Veertien Ge-Bunga gatuéerde Dames, staan nu op straat , waar niks Miss mee is, want daar hoeren dat soort Dames nou eenmaal thuis, en niet in de Grand Scala van Milaan of Arriverderci Roma!!
Maar Nu zijn er veertien Bunga-bungalows te koop.. Die naakttuurlijk wel aan de straatstenen te koop zijn. Genoeg Prostietuante-klanten die met hun Middelvinger een bod op die Bunga-bungalows uit brengen..

Volgens geruchten komt er een spéziale Tabloot-magazine die Rubyant-uitpakt in style.. Alles is op spéciaal-papier van de O M – Milaan gedrugged..’Snuif is in’ zou ik zo zeggen..Màf-fiaanser zou ik het niet kunnen zeggen. En in plain –gewoon Nederlands : Het Faïlliet van geenitalië: ofwel :
De ‘l Áars-ballen van Milaan staan in deFétiesch-schoenen-etalage van een onbekend merk Bungafiësta-bunga-di-tutti-fruttibunga!

Maar ja, Silvio Berlusconi Bàl anceerde toch al langer op en in de Afgrond. En er is natuurlijk maar één Leider die de Politiek in moet . en dat is die Trapeze-circus artiest. Die Past exact in de Toneel-spelletjes van Zilf viool..

Geheime Dienste zijn Bang onder ge-‘s n o w d e n’ gewikikileakseerd te worden. Ben toch wel benieuwd wat Het Geheim van deze Graaliteit is. Maar als ik dan lees zie en hoor wat de Banken en Va Bàngque hier in Nederland willen instellen? Tja, dat dat stelt natuurlijk geen ene Raid van maatregelen voor!! Ik zweer je , daar komt inderdaad als Libor-ant –medewerker geen ene MalleMoerisatie van terecht !!

De Austeritysatie van deze regering begint in iedergval niet bij de Banken, daar S I N G T men aleen maar : I’m S I N G I N G in the Ra i n g!! Vooral nu er word gejadviseerd om namens kabinèt-niet meer geld uit te geven: Antowoord van : Wir sind dass Volk, geeft het Volk geen Cent om deze regering..En van een Incent heeft zelfs Deijstelbloem geen Hòlllll –landische kaas gegeten..Ze geven dan een Ab-Cent af!. Met andere woorden : Afwezig !!

Krijg geen Hoogte van Silvio Berlusconi

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, S I L V I O B E R L U S C O N I en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>