A C T U A L I T Y – Willem wordt wákkerrrrr met een Koninklijke Johanna -bord voor je kop

W I L L E M wordt W Á K K E R

F -ight N o V -rouw ; Fight no Fight no Johanna; Fight No Koninklijke B E V Gheiligings dienst, want dan ben je in de kortste keren geen Burgemeester meer over je eigen Kroondomein op de… Dan is Het Démooigratische Hek van De Dam.. Maar op Bev rijdings dag is er maar een Sportieve overwinnaar. En die doet zo de af-en natrap aan de na-kijkerers. die door De Club sportief allemaal eigenlijk worden gedegradeerd.. Kan even niet op de naam van De Club komen omdat ik door een aantal Hyéna’s in een Grieks stadionwordt afgeleid..

In Buitenhof vechten twee-voorzitters in spé om de Herebaan-gelijkelijk qua sollicitatie verdeeld over M/V..

Maar wie het dus écht voor het zeggen heeft, is Koninklijke B E V gheiligings-dienst. Dus ik zou zeggen neem vanavond een Bord voor je kop mee in Amsterdam.
Bij Het B E V rijdings-concert!! En laat zien aan de Koninklijke Bevontheiligingsdienst .. dat die de grootste Johannatische Bord voor hun kop hebben . Leve de Vrijheid en De Démooigratie !! Op deze Manier zal het nooit wat Borden met Recht op Vrijheid van Geen Menings-uiting in dit land..

Oh , meneer waar maakt U zich druk over… Tja, dat vraag ik me ook af.. Nou ik zal U zeggen, Toen ik vroeger Toneel speelde wat blijkbaar Nu Koning en Onderkoning Bevgheiligingsdienst doet- wilde ik als Persoons-verwisselingen uitvoeren en spelen..

Maar nu wordt het mij duidelijk dat er dus een Toneelstukje niet alleen op Het Bordes te meer redenen.., en in de Nieuwe Kerk wordt gespeeld. Maar dat de werkelijke Macht en de Onmacht van de Koning aan het Volk van de Colére van de Keizer worden bloot –gesteld !!

Vraag mij ook af, Maai yess tijd , wie er nou geen Verknip voor je neus van het Lint waard is?

Ik zou zeggen denkend aan dat Liedje uit de jaren Vijftig – zestig : Willem wordt wakker van the Fouryo’s, vrij vertaald : de Furieus maar niet heus.
Will em mers water halen Will emmers pompen de meisjes lopen op klompen en de Koninklijke B E V gheiligingsdienst laat je nooit alleen!

Leve de Bev rijdingsdag en Leve A J A X met een goede uitslag, want dat wordt in de A R E N A natuurlijk schoppen voor open doel. En het na-trappen ontheiligd alle Doel van het Demooiontgochelde-Koninklijke middelen .
Koning – Keizer- Admiraal : Belazerd worden we door de Koninklijke beveiligingsdienst allemaal..

P S : neem vanavond langs de Amstel een B O R D voor je Kop voor de Koningshuis-beveiligingsdienst mee!!
Willem wordt Wakkerrrr

B V D , Koninklijke Beveligingsdienst ; G V D

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>