A C T U A L I T Y – Wegens Overweldigend succes gaat Wim Pijbes…

Wim Pijbes gaat wegens Ohverwältigend erfolg er onder door, zodat die Fietsers Künst-eiren vuur Ihre Geld kiezen of delen!!

Wegens Ohverweldigend succes gaat Wim Pijbes, directeur van Het Rijksmuseum toch de Onderdoorgang van 10.000 bezoekers per dag Claimen. Omdat ze er anders bij Het Rijks-museum onderdoorgaan! Binnen maand 300.000 bezoekers. Ongekend! En die willen allemaal op de Foto van de Nachtwacht es effe..

Dus dat wordt één grote Nieuwe Nachtwacht à capella.. met accordeon-muziek en strijkers en zetters? Nou daar wil ik best een Rondje Concert-gebouw voor om fietsen..
Voor Fiets-back moet u bij de Dooitsers sein, die nehmen noch immer als erinnerüng am Damsterdam eine Feeds-back mit.. Dus als U voelt dat u als gevechtsraardige Emsterdamm dammer een Oor aangenaaid is, moet U bij de Buren zijn..

Ja, ik kan mij voorstellen dat U Van Gogh lost bent..want ook in de Cultureelste Hoofdstad van Amsterdam is het geen Koud Kunstje om Uw Hoofd er bij te houden..

“Zeg schat . wat betekent dat nou een Verdeelraadsel die zelfs met een wordfeud niet kan worden opgelost? Nou, dat je op het Kruispunt van de bemiddelde Eeuwen staat. Om in te lijsten zo’n opmerking.. Daar puzzel ik nou al mijn hele leven om.. Zo’n Beleg-je-er-bij-neer-puzzle van 10.000 stukjes Nachtwacht.

Goh wat was ik trots toen ik de laatste steen, eh puzzle-stukje had neer-gelegd. Maar ja, toen mijn vriendin haar poes liet zien, waar ik zo van schrok dat ik er een kater aan overhield, was ik zo van mijn stuk, dat ik daarna nooit meer de nachtwacht van Rembrandt heb of had gezien..

Vandaar dat we nu al twee dagen in de verkeerde rij bij Het Concertgebouw staan.. Dus dat werd nog een hele A H-erlebnis. Maar ja daar heeft ook Wim Pijbes geen Kerst-boodschap aan !! De Bàllùh !! “Zeg , die Rembrandts van Nichtwacht”, die kun je toch ook op eh … Nee hee wegwezùh , en je mond houden is voor jou al een hele Kunst !! Nee hee , wegwézùh en neem de fiets!! Vooredat die Dooitscher je mit Fahrad und all Einlahdt im Mercedes Benz..

Wim Pybes gaat wegens Overweldigend Succes…..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>