A C T U A L I T Y – Voor je het weet ben ik die Volkswijk én de P I J P uit

De Pijp uitgaan..

Yehudí. Wie die Yehudi dus wil Schadevergoeding nu Mr, advocaat op Stel en Spong de Familie een trap na geeft. Omdat Spong er een Halszaak van maakt, hoe de Pleit-en scheidsrecter de Pijp is uit gegaan.

Over de pijp uit gaan gesproken: in China bevioel moeder op toilet me go en Baby verdween in riool onder Toilet-per-a-buis moesten ze die pijp eruit zagen toen ze zagen dat het anders niet ging lukken

In Syrië–Kyrië Eleyson gebruiken ze geheel andere Pijpen, om Assad de Pijp uit te krijgen En Pronk-stùk laat de P v d A de Pijp niet aan maarten dansen, en knijpt er tussen uit.! Emn ik ga straks naar de Pijp, en tegen de tijd dat ik de Pijp uit ben, ben ik de Pijp uit. Of ik die aan Maarten heb gegeven?

Verder zijn er de afgelopen weken zoveel personen de Pijp uit gegaan, dat verdere grappen hierover overbodig zijn , en niet gepast. Dus meneer als U grappig wilt wezen, zijn of doen, ga je maar naar Paul de Schreeuwleeuwlijk.Want het meer –vout van
“ga-je” is dus Gajes..En of die P d L van eL ueL zijn Klassiekers kent is ook nog maar de vraag.. ‘Klàs-ziekers ‘zult U bedoelen..

En over gevangenis-pijpen gesproken, niet te na-gesproken over ghulp-behoevende dames, en twee –op-één-kamer-beleid, moet de op-straat-staande-Heer-Teeven-s verantmoordelijk voor vele bezuinigende ‘delicten à charge –unfair, wel uit kijken nu er verbeeldende-getuigenis-beeldende verklaringen zijn opgedoken, met W H en Dick V rij-gesproken is den Heer T.eeven nu verdachte in zijn Bezuinigings-beleid.

En omdat bij Vermoord-deling er extra-bewaking voor den High Profile Op-Straat-sickcretaris wordt verwacht, zullen de bezuinigingen en de proefverloven worden ingetrokken. Omdat de kans bestaat dat den Heer Teeven-s onverantmoordelijk bezig is, en hij via de regen-pijpen en jassen er vandoor kan gaan. Omdat Vlucht-risico van den Heer Teeevens-verantmoordelijk voor het uitzet-beleid, is er voor de enige Nooit-oplossing gekozen, om hem in Konttainaire Absolatie te plaatsen.. Omdat zijn Maatjes hem ook in Crime lief zijn , zullen W H en Dick – Vrij-gesproken de bewaking van Fred. T , op zich nemen.

Intern wordt al over de val van Fred T, als T – val gesproken, je zult jaren na dato maar als een Téfal in de val gelokt zijn door je Vis-maatjes. Of is Fred T, de Mol in alle grote Druks-zaken,waardoor hij steeds meer onder Drug stond, om zoveel bezuiningen in de Paynitiantaire instellingen door te voeren, waardoor er geen Plek meer voor de Zware jongens over waren.. Slim bézig die jongens .

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>