A C T U A L I T Y – V I – D É L A uitvaartverzekeringen

Vi Déélaa n Dic – t a t o r t – Déla Vooruitvaart verzekeringen van uit de Lucht U gaat gegarandeert naar The Haaien . Haai there.. Vraag me af of ie het daar boven Overleefd heeft Met Net Margaret Thatcher binnen Eenvan de Overlevendigste daarboven schijnt aan Margaret Thatcher gevraagd te hebben of she Knew Julio Poche.
Want volgens een Argentijnse Vriend, was hij wel Pilot of the Dark Seas.. Reken maar dat Videla het Af heeft gestorven bij zijn Overlijden,, Ik heb iemand écht gekend, die niet durfde dood te gaan. Bleek Joden verraden te hebben..Was als De Dood om te sterven..Reken maar dat Zorrequieta Ha-ziel aan vraagt hier.. En als er één kan onderduiken voordat ie naar de Haaien gaat.. Want achter die Playo-de Mayo moeders op dat Volle Plein , kan ie zich niet langer verschuilen..

V I – D E A D – L A Vooruitvaart Verzékeringen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>