A C T U A L I T Y – Update in Ontwikkelingen in zaak Julian en Ruben..

 

N U . N L

Zojuist binnen om 1 9 : 0 0 Uuur Jeugdjournaal krijgt Live in de Uitzending binnen dat het inderdaad om de twee broertjes Rubin en Julian gaat.         Politie wil dat niet bevestigen

Up-date Laatste Ontwikkeling rond 1 8 : 0 0 – 1 9 0 5 2 0 1 3 !!

Officieel nog niets bevestigd!!

Vanmorgen toch de Bossen in gegaan.. rond de Lage Vuursche..Lente en Nieuw Leven begint nu pas drie weken te laat écht Kleurrijk op gang te komen.. Alles in de knop springt open. Een lente en nog geen nieuw geluid-bericht of nieuw over de twee broertje Julian en Ruben..Wel hoorde ik, dat ook daar in de bossen veel helicopters en een straaljager over waren geweest, afgelopen week.. En ik durfde eigenlijk niet de bossen in.. Want Zeist en omgeving is ook de Lage Vuursche..

Ik nam vanmorgen vroeg de trein naar Hollandse Rading. Ik kwam aan bij Utrecht Centraal. Stap daat over naar H R. Vlak voordat de trein stopte in Utrecht sta ik in de hal bij de trein-deuren. En zie twee broertjes met een Pappa staan.. Ik dacht even dat ik gek werd. Zelfde leeftijd als Ruben en Julian… En je ziet een sportieve Vader. En , shit, eh pardon: onmiddelijk denk je: Nee hè, dit kan toch niet waar zijn. Je krijgt een Flash-back van. En je denkt: dit kan toch niet zo zijn dat zo’n Vader die nu voor mijn neus staat die twee zoontjes broertjes om brengt. Dat is dus het erge, dat je denkt: Stond er bij en keek er naar.De scheidslijn tussen ‘sane en insane’ -Waan en waanzin..En ondertussen in de trein kwamen nog meer Papa’s met zonen, die naar een jeugdkamp, Pinkstervacantie gingen. Ik ging er als een Sneltrein vandoor..maar ik denk dat er vandoor gaan voor de Waarheid geen zin heeft. Het hangt gewoon in de lucht, geen ontkomen aan. Gewoon doorademen want al is de waarheid nog zo triest. Zorg goed voor jezelf zodat je de toekomst ook voor jou niet uit het oog verliest

Volgens….. en Elsevier zijn er ontwikkelingen..

Verdriet zie je niet je bent het soms wendt het soms niet

508484-f16-speurt-bij-doorn-naar-broertjes.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nosjournaal+%28NOS+Journaal+Nieuws%29

nieuwe-feiten-in-zaak-vermiste-broertjes.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Ruben en Julian en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Update in Ontwikkelingen in zaak Julian en Ruben..

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – X – T R A !! | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>