A C T U A L I T Y – Nu begrijp ik waarom W.ee H.aa je gebeente

Nu begrijp ik waarom ‘Wee Ha je gebeente’ er geen Pers bij wil..Terwijl ie Pers-é wel bij Toine Huys en de Neue Revu-déja-Vu wilde werken.. Daarom ging hij vorig jaar ook niet naar de V U, omdat daar alles werd opgenomen wat niet Strict tot de Privicy van patiénten en Criminuélen behoort.. Vandaar dat ie de Pers haat, ofwél met andere woorden.. en dan   op een hoger-Criminuéél-niveau we hebben het over De ‘Af-Persen’ Stop de Persen..Maar juist nu bij de Warrestatie staan de persen en mede-persen niet stil.. Naar nu blijkt heeft ie ook  in de tussen-tijd toch niet stil gezeten.. En nu is wel duidelijk hoe Naïef-kun-je-zijn Toine Huys, dat de College-tour voor zijn Criminuéle karretje is gespannen, Willem H.olleedert zo te zien behoorlijk achteruit . Vughten kan niet meer Binnenkort dus live bij Menno Büch?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>