A C T U A L I T Y – De Citoale-Kluizenaar als Franse Sleutelroman

“De Citoale-Kluizenaar als Franse Sleutelroman”

De Cito-toets wordt als ‘Sleutelroman’ door een onbekende Kluizenaar uitgegeven.
Naam van Kluizenaar schijnt Frans als voornaam te hebben..Cito-kan sowieso voor velen ‘gestolen’ worden..

Ook het Vér-trouwen in Yoranzet is nog niet zodanig hersteld, dat ie onder Criminuéélste-voorwaarden kan trouwen, en ja, je kan niet in twee of meer sloten tegelijk je lopen, want Yor an zet, je weet dat dat afsc Huwlijk af loopt..

Vanwege het Fantastische weer gaan de Ski-pistes weer open. En in Sosjits moeten de Olympische Pistes voor altijd open blijven nadat de aanbestedingen vijf keer over de kop gingen. Terwijl er nog niet ééns überhaupt geskied kon worden Begroting en Over- H E A D –kosten zijn na gesloten-inschrijving 23 Miljard!!

Ook In Zwolle gaat iets open. Een E Y E- Opener van een F U N D A T I E F – gebouw wat door Hare Prinsesselijke Hoedanigheid Bé Há- tricks zal worden ge-opend.
In opgezwolle –taal eis iederéén enthousiast over Het Derde Oog wat boven op het dak is gezet.. Ze dachten daar natuurlijk: Laten we eens Kunst-zinnig uit ons dak gaan. Maar ik ken ook een Zwollenaar,de ‘Ware Jacob’, die net in die bovenste-verdieping past. Goed dat ze daar rekening mee hebben gehouden, De hele Fundaties is nu om in te lijsten . Zodat het Museum in een gesloten afdeling wordt opgehangen. Zodat wij het Museum als zodanig niet meer kunnen bezoeken! Alléén Jeroen Krab Bé – actuer van het Verwijdelste soort heeft een doorlopen pas, om geen paas op de plaats van zijn eigen Ijdelheid te plaatsen..

Er gaan trouwens wel een heleboel Musea, waar ik nog nooit van had gehoord, na restauratie open..Zoals Museum M O R T U A L I S, nou heb ik een Broertje dood aan dat soort namen. Zullen wel ingeblikte Verhalen over Haaien op sterk water staan opgesteld.

En Het Museum van “Goddelijk inzicht” is eeuwig gesloten, omdat bij nader inzicht toch werd vastegesteld Dat Het E I N D E van dat Museum in zicht kwam..

Hierbij laat ik het voor deze week, ga komend week-end naar Het OpenVlucht-Museum
En dat neem t zo’n vlucht, dat je alleen van vliegveld Lely-stad de Lucht in kan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>