A C T U A L I T Y- Day after the Nightmare before

Soms is het Leven niet te Filmen

Borg’man’ maar eerder op.. Borgman? Wat heeft dat met drama te maken? Zeg maar niets meer denk ik dan. En hoorde hele nacht Hazes en Frank Boeijen door mijn hoofd Tears in Heaven. zingen. Ik ga me een dag voor dood houden.. Oh, wat zeg ik nu weer! Mag blind wezuh, als ik een dag doof mag zijn..Ik ga naar Paradise Vreugd-zorg. Kunnen ze bepaalde Papa’s en Mamma’s niet onvoorwaardelijk met T BR in de Isoleerjezelfbeterkennen-cel gooien? Ik zou zeggen : “De Z E I S T “ er over. En ik heb een “Broertje-dood” aan mezelf bij zo’n machteloos –gevoel.. Vandaar dat ik vandaag voor mijzelf even op de “D E L E T E- Knop druk. Voordat ik hélemaal naar de Knoppen ga..Borgman? Had dat niet iets met oorlog te maken? Ik zwijg mijzelf even dood vandaag. Wat een luxe, als je weet dat jij dat wel overleefd. Maar die twee broertjes niet.

Verdriet zie je niet
Je bent het
Soms wendt het
Soms niet…………..

Zo’n Vader is
een hele
R.I.P uit je lijf

Tears in Heaven

Zeg me dat het niet zo is …

Zeg maar niets meer…. + + …………………………………………………….

www.condoleance.nl

Share
Dit bericht is geplaatst in Ruben en Julian en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>