A C T U A L I T Y – Feestje ?? Waar ?? Hier is dat Feestje schijnt H K H. gezegd te hebben

Door de regen en  de wind… Néé hè.. Jij gaat hier niet ‘Het Hoogste lied’ zingen hè. Begin maar met een Fucks-strot of zo, Of een Fadango–Tango met een traan en een lach.. Of een Castoriaanse Paizool la la . Met een Camera vanuit de Allerhoogste Phemelse Posilitie, eh positie, Zo waarlijk G * D nog an toe Allemachtig..Het is trouwens wel om te huilen , hoe vaak die Traan via de Bandoleon word uitgemolken..Benieuwd wanneer de traan of géénmotie van W A van Buren in beeld komt..

Goeden Móóóórrrrggggen.. Zijn jullie – lees Maxima en W A vàn er Klaar voor ?  Dan gaan we nu beginnen met het afzetten van je Moeder. Dit is de Lètterlijk Tekst van Het Voor op-en-ingenomen Jeugd-Journaal , wat later voode doorsnee –randdebielen op een spéciaal afgeschermd T V – Kanaal zal worden uitgezonden..

Volgens laatste bericht buiten het Protocall me om, zal er vanuit de Hemel Manna voor het dagelijkse Brood in de Oranje Kleur vanuit de Hemel neer dalen.. Ik zie die Króóningklijke Bui al hangen.. En als Króóninklijke Quirlandes- lees Sjerpen wordt een Toilet-papier in de Lucht gegooid , waar een “Lùchtje’ aan zit.. Beter om er niet aan te zitten.. Want de Spons-oor is enen Edet, omdat E-dith niet zou durven te doen..

Vanuit de Krooningklijke BijenKorf  zal een Spéciaal Luchtje Geparfumeerd vanuit de Kroon op het Dak op Maxima neer dalen.. genaamd Agent Orange , wat normaal gesproken Dodelijk is..

Ook zal er een geheim optreden gepland staan van de Drie Dochters onder de naam K 3.

In het dorp Ka-Drie l, zijn ze dan ook erg opgewonden, dat ze voor één dag eindelijk Wereld beroemd worden…

Naar het schijnt zal Hors des Concours Mark Ruttenier Luitenant Buiten Dienst , na afloop van de dienst met een Króóningklijk Bord voor z’n Kop Koekjesmonsterd en Lauwerstiense  bekakte Thee Bla Blas Blaadjes afserveren..

Terwijl Enky ven Groensfun, breek me de Paarden baek niet open Haar tanden breekt om de Tekst Liver de Keunieging, zo uit te spreken, dat niet alle Paarden op de Dam op Hol van Holland slaan.  Daarom zal haar tekst Ge-Pleebekt worden door de Pleeboy alle Plaee boys, waarvan wij de naam onder embargo nog niet nogen noemen.. Het schijnt iemand uit Spanje te zijn..

Verder is Ali B- tijdelijk als Waxianale Thee-Muts  Kalt gesteld , en zijn zijn beide Handen in de Boeien geslagen , zodat ie niet met zijn Drie Middel-vingers als Vinger-wijzing de aanstaande Koning kan désavoueren..

Ook de Ex van Margharite de Roy van Zuypenwijn blijkt nu één van die Losse-flodders te zijn, die tijdelijk onder Thee-licht bewaking in Króóninklijk Quarantaine te zijn gezet.

Tot zover, en niet verder kan ik gaan, zonder op gepakt te worden.. Want Regels zijn Regels En Hofland had het niet beter kunnen zegen : Holland Tegels lichten.. Als dat maar niet morgen net zoals in 1 9 8 0 gebeurde.. Wnat ook al ben ik voor –en-tende Mooinarchie.. Er is morgen maar één Króóninklijk Leuze : “Feetsje? Hier is dat Feestje !!

Schat waar staan mijn Oranje Schoenen.. Wil jij ze even oppoetsen haal ik wel de Boodschappen.. want A H-erlebnis geeft Kortin op … Nee hè Wègwézùhhhhhhhhhhhh ! !

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>