A C T U A L I T Y – Dankzij vele woordjes van Wordfeud en andere is deze Bijdrage tot stand gekomen!! Waarvoor Dank

Het laatste woord over dat “ Lied” , ‘Het Hooglied’ is nog niets gezongen. Maar het Hoge Woord is er uit. Waarop Hennie Huisman, Dries Rioolvink, Lied Towers en Zigeunerkind Bauer een ‘steentje des aanstoots’ op het niveau van ‘Niveau Riche Marco Worstzaadto’ willen bijdragen..

Voor de aankoop van Het Natioanaal Cadeau kunt U Uw bijdrage stortten op de rekening van Ewbank, die een Moe-ziek-calische keuze uit de ingezonden “Zigeunermeisje met traan van Vermeer zal maken.. De rests van Nééderlan zal er geen Zigeunertraan om laten, en God verhoede, het toch in de Ha Hooi-hal wordt gezongen massaal zich om half acht’s avonds ziek melden!!

En massaal ‘hoordopjes en No more-dopjes’ in de oren doen..Dat kunnen die zangers in hun Oren van de Gestamppotte Jongens in hun oren knopen . Naar het schijnt, schijnt op Word-feud mooi wat illegale alternatieve-Koningsliederen te staan. Waar van Lied-derlijk als onbevoegdelijk naam woord door Koning Pils is toegestaan..

Zo, en nu andere tijden van toen z’n Moeder werd ingehuldigd met de Steen dès Aanstoots gevende Tekst vanuit het Krakers-volk en De Grote Keizer die ie na de Alexificatie nooit zal ‘worden’.. Vooor de Multiple Joyce mag U ook Twitteriaans ‘woorden’ schrijffen..

Dat waren nog eens andere tijden De Grote Keizer als Stoor-zender van het Politie-corps van Amsterdam.. Die dachten natuurlijk alles onder Contrôle te hebben. Wat naar nu blijkt, met highnsight van nu, totale Bluf-poker van een Diktaattotiale Wieghelliaanse Bestuurder te zijn geweest, die naar de Beelden van toen Een Geen-gezichtpoker van Bluffiaanse Proporties aan nam !

Met de Moderne Communcatie en Twitteriaanse Spraak-en-smaakverwarring, ben ik benieuwd hoe dat volgende week Dinsdag gaat..aflopen.. Het betaal-verkeer ligt of gaat plat. Een
W m W– aanval op Twitter, of een werkelijke bedreiging zoals de School in Leiden, waar Leiden en W A van Buren nog niet van zijn verlost..

Ben benieuwd wie Op Koningsdag Het Hoogste Lied zingt, nu het Koningslied voor het zingen er van De Nieuwe Kerk uit moest..

Ik wou voor de Marathondag een Rugzakje met Proviand mee nemen, tussen haakje : Viand is Paardenvlees op z’n Frans, dus kan ik in galop weg rennen als het niet te laat is.

En hopelijk is het een Sex-bom, waar iederéén met zo’n prachtige Maxima hélemaal plat voor gaat. Dat zou pas inslaan als een Bom.. Maar ja, na deze beschrijving zal ik wel door de A I V D met een Waxine-lichtje tegen de grond worden gesmeten.. Om daar alvast op te Rampicipieren. ben ik tijdelijk in een leegstaande gevangenis ondergedoken..

Om te voorkomen dat ik door “Deetman z’n bestmaar”Alsnog préét-in-vent-tief voor De Konings dag met onbeperte Huidhoudbaars-datum het land wordt uitgeschoten..

P S: Deze Bijdrage is tot stand gekomen door persoonlijke –Twitter-bijdragen van Hoog Niveau waardoor vele bijgedragen woordjes en woorden mij te kort schietten in deze door-ge-schoten tijd ! Ik wist wel dat Nééderland Gestampte Pot was..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>