A C T U A L I T Y – Bij de N S gaat voor de Klanten-service geen Belletje Rinkelen!! N S : N iet S érieus te nemen!!

Zondags-verstoring door de N S hele dag verpest !! Ik ga er dus als een Snél-trein vandoor.. voordat ik wee in een Bus moet zitten !! Want N S komt af en toe nooit voor de Bus !!

Bij de N S gaat voor de Klanten-service geen Belletje Rinkelen!! Afgelopen Zondag was het weer Feest.. Moest ergens naar toe !! nergens werd er maar iets over opbreking verzocht gemeld.. Op Trein-station vanwaar ik -n-ergens naar toe wilde werd niks ‘d-Omgeroepen!! Etcéterra Inconnue Etcéterra Unconnue !! Uiteindelijk een behoorlijke vertraging. Moest ik maar op Internet kijken!! Als ik op Internet moet kijken .., moeten ze mij maar een E-mail sturen!! Die heben ze maar dat doen ze niet..Ben er weer hélmaal op uitgekeken N S Zitten al jaren op Dood spoor Dus daar moeten wij ze maar eens Met Klok Gelui voor waarschuwen!! In plaats van die Spoor en – Stoorweg-overgang !! Van de N S word je af en toe hélemaal Gespóóóórd!!

N S – N iet S érieus te nemen wat Klanten-service betreft..

Share
Dit bericht is geplaatst in N S, N S en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>