A C T U A L I T Y – Was Den Heer maar Waar- lijk in Langenboom opgestaan….

                Was de Heer maar Waarlijk in Langenboom opgestaan ..

De Dwaas-p-eieren en Lange Boom van Kerels doen de Merels nog geen Vlieg kwaad.. Hadden ze daar de Zomertijd niet eerder kunnen aanvangen? Heb je Twee vliegen in één Klap is een Waalder waard. Of allemaal Paas-dwhazen en Mollen op dat voetbalveld los laten.. want met zo’n massale Vecht-partij laat niemand je meer los. Ofwel , om Hermans wederom te citeren The Totall Loss – t.. Het hele dorp gaat er op los. Terwijl daar genoeg Eieren voor het Kool-rapen liggen, om elkaar vriendelijk te omstruisen..Angsthazen zijn het bij de  K N V B

Steek de Dijken daar desnoods door. Of zet dat voetbal veld onder stroom mend water..

Maar nu is er maar één oplossing : Geen Rode kaart, maar omdat iederéén van de kaart is, bestaat dat dorp en die Lange bomen niet meer.. Voor de Vuist weg zou Willem Oh Suyster zich doodschamen… En ter Muzikale Omlijsting spelen we nu Knovk Knock on Heavens door… Maar Jézus die is niet thuis… Die geeft niet thuis. Is na het Laatste Avondstmaal met onbestemde bestemming vertrokken.. Schijnt achter De Steen dès aanstootsgeving  zijn eigen graf gegraven te hebben.. Met alle Geweld Voetballen…Of met alle geweld Vloekballen..Gewoon op Tweede Paaszaterdag Het Voetbal ter graven dragen.. En daarna één groot Halleloeijajajajaja Oh Lee Loeijah inzetten.. En er geen Voetbalgras over heen laten groeien..

Is er verder nog nieuws uit de speelhonken van het aardse bestaan?  Of gaan we er allemaal aan? Knallen voor Citroenen verkopen? Ik kies vandaag Eieren voor mijn Geld. En ga er als Een Phaasdwaas van door..  En ik ga mijzelf achter een heel Groot Paas Ei  schamen..Nee nee, we noemen geen namen..Do I’ve to say No more..Ik ga nu naar het Groot Dòmroepkoor om mijn Keel uit mijn Foxstrot te zingen : HalleLoeijajajajajajajhhh

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>