A C T U A L I T Y- Smart Meets the Press e n d the Mess..

Naamsbekendheid hangt er van af , met hoeveel Petten je er na ast gooit!

De enige manier om bekend te worden was vroeger ‘The fifteen minutes of Fame’ by Andy Warhol.

Nu is de enige manier om bekend te worden, door gewoon toe tegeven, of te zeggen, dat je Dhope hebt gebruikt. Want anders loopt je ‘Carrièrre-derriërre’ schade op, of loopt het kortom door de bocht “spaak!”.. Nou heb ik altijd al bij bepaalde verslaggevers een Spaak-gebrek geKont stateerd!

En sommige Préétzentatortten moet maar eens achter hun ‘reet-goeie-gezicht’ krabben om niet in de overweldigende herhaling van de ‘N-anusje-van-alles’, van een vrienden-dienst te vervallen, als je gister na al die Herhalingen van een ‘Smart Meets the-underpressed denial off the Truus end nassing than the Truus..So Help me : God allemachtig-nog-an-toe … ….

Kan die T V niet uit !! De enige die ik nog geloof is Rick de Zadellheer , en die is er ook niet meer..Trouwens vanmorgen wel met een enorme Kater wakker geworden: Zadelpijn in mij Hoofd.. Hele nacht tegen mijn partner aan getrapt, en na-getrapt! Toen ik wakker werd had ik tegen een nachtmerrie van Phaardenvlees-ge-worden-preetzendtatort Smart Meets the Press lopen na-trappen.. Niet voor Herhaling vatbaar dromen zijn bedrog maar als ik wakker wordt naast Smart…

En veel dingen zijn niet voor herhaling vatbaar, maar ja dat de Winter zo’n Heimwee naar de Voor deHelfstedentocht heeft, eet ik geen brood Pindakaas minder om !!
Het Skaeet on, komt er weer aan, en ik zie Smart Meets Bogaard al op de Skieve Skoats staan..
Maar ja, in Frieslan is geen Brug te ver, dan breek –me-de-bek-niet-open.. alle Sporrters gaan we omdhopen, door ze zonder Skoats verder de wei in te laten lopen.

En je eigge Boot in de Trekvaart verkopen, zou ik ooik niet doen, want dan ga je- ga jes- jezelf dood-lopen..

Wat een klein bruggetje te vèr voor de Sinister –President met nadruk op Dent is , die in Zeist met één brug op de achterban-k te ver, aan zijn Inkomens-nivellerings-tactiek niks minder of meer uit te leggen had, dan Loek Hermans in de Arrogantie van de V V D-macht en onmacht , niet voor zijn Zwarte Rekening en verantmoording duft te nemen

Maar de belasting-dienst heeft al laten weten, Dat heren met te veel Petten op, in rekening van de Belasting worden gebracht..Ze kunnen dat niet afschrijven! Maar de belasting zal deze Ha Ha Poliníettci in ‘Dope-penbare Functie’ voor goed afschrijven!! Wie ? Nee, we noemen geen namen! Ze mogen geen naam hebben!

P S : Michael Boogaard gebruikte vroeger Queen als Dopemiddel, door tijdens de Wedstrijden : I want to ride my Bicycle te draaien.. maar toen de Oordopjes niet meer mochten mooest ie stoppen , en sindsdien draait ie door.. met het nummer : Going round in Circles van Billy Preston.. Maar of er nog D H O P E is op een betere Toekomst kan die Mc Cleans Smile ook niet vertellen…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>