A C T U A L I T Y – Mit P A A S C H E op Volle T H O E R E N en Borst voorui

Ik wil deze P A S E N Driemaal Door-kruisen , want anders doorkruist dat mijn…..

Omdat de Elfsteden-tochters niet in de Kou staan, en ook de toerenlopers zich warm lopen, doet een nieuw véén-no-name zich aan..
De Thoeren en Bhoerenlopers lopen zich ook warm, en klunen legaal hele achteraf straatjes af ..

Ondertussen kiezen de Phaasdwhazen het Hanen-pad kiest eieren voor zijn geld. En daar voor in de plaats komen dit week-end de W- I J S –konijnen er voor in de plaats. Ondertussen liggen de ‘Huilende Wolven’ op de lhoer .En de sluwe vos – ik denk aan Dijsselbloem – gaat er met de zwart-belegde-boot ter ham en de Zee en in de Lucht : “Oh jee komend Pasen is iederéén die Eieren voor zijn geld kiest op de Paasvlucht naar een Tropisch- Tuupiesch eiland am Schwarzche meer..

Kein Dooitscher zu sehen am Zandtvoort am see. Wir bringen uns geld nach zee-dijker-allee. Und Kaufen uns bis wir ein Oens wegen Toelpen aus Amsterdam. Und dan gehen wir nach Wie von die Drei ins kleine Bádelstattle von Hermann Emmerink.. So sie bedoelen dass mit Paasje – haasje- over iederéén op de Kapitale Vlucht voor uit is.. Maar Annie M G zei dat toch al: Floechten kann nicht meer… Allein die Tieren von Marjan sind noch immer auf Flücht dam mal

Vrij vertaald is iederéén op de Vlucht. Zelfs bij de Geestelijke gezondheidszorg ziet men een toename van cliënten, die voor zich zelf op de vlucht zijn.. Zodat komen Week-end alle Spoorbomen een teneer-slag van 4 8 – Uur krijgen, zodat niemand met Auto op dat moment spoorloos-doodstil stil kan blijven staan.

En wij de reiziger niet meer hoeven te horen , dat er een vertraging is opgetreden door een technisch mankement.. Of nog erger, dat je moet vast stellen dat iemand met Pasen zijn Ei niet kwijt kon..Waarom kiezen die mensen niet voor Het Hazen-pad . Maar ja, zij zijn van hun lijden verlost , wat weer niet van de Machinist gezegd kan worden, Die heeft weer Levenslang..

Terwijl ze in ziekenhuizen nou weer juist erg goed zijn in het opsporen van eitjes..
Oh , wat verlang ik naar een Op-Kikker , om weer eens het natuurlijke gekwaak van het leven te horen.. inplaats van het loeien van de wind , als je nog steeds geen Loeiende Koeien in het wij landt vindt ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>