A C T U A L I T Y – Lijdensweg voor Vader Vaatstra ten eind? en voor Jasper.S begonnen?

Sie Blitzen im Dunkel verschwünden.

De Lijdens-weg van Jasper.S begint, terwijl de Vader van Marianne Vaatstra
Met een verschoonde lei kan beginnen? Het verleden als Sluip-moordenaar is met een snelle Vermoordeling niet weg te poetsen.

Witte Donderdag Voetwassing van Jasper Vesper.S is met de Lijdensweg-wezùh begonnen..Word vast een Goede week. Voor de Communie-cerende Vaatstraaten.

Goede Vrijdag mooie dag voor de Versperisatie van Mea Culpa of ik mee ga Maxima Culpa..

En als je Kruis-tócht moet je je Rits alles Kits achter de Rits dicht doen.. Alhoewel je Lul ophangen aan je eigen Kruis, nu begrijp ik waarom Besnijdenis zo’n Pijnllijk onderwerp is.

Erbarme dich Gott Meine Gott .. Johann Zee-Bastiaan Bachanaal van de Kruistochten en noten op het Muziekblad van de Geschiedenis.. Honderd jaar lag het uit te rusten, todat ene Mendels-zoon er geen stof tot nadenken over liet groeien. En met een Trompet-geschal het stof er af deed blazen.. Sindsdien hebben die Verdampfte Holländer Johan Sébastiaan Bach tot Muzikaal – Erf-en Stergoed van de Goede Week gekaapt..

Op Paars-zaterdag ‘bliksemt en donner-t het om drie uur ‘smiddags, waar Jan Piet Hein Donner als Voorzitter van de Verraad van State, nog steeds erflastig schuld en boetedoenend last van heeft.

Ju dass ist ein Abküzing van de Hofd en mede-verdachten, die er in de Jetzige Situation, er besser van af komen dan damala als die Hëne de Füster e driemal GeKrahed Hätte..

Dus bij de Voor-Uitspraak binnen één week van Jasoer.S setzen wir uns nieder im Tränen. En ja : Wenen Wenen und Wenen.. Wennen zal het wel nooit as weder dienende door één moord je hele leven is verstrooid …

Zo , en nu ga ik even naar de Matthäus Passion van Jos van de Velde luisteren…………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>