A C T U A L I T Y – “Ketting-réactie van Michael Droqueaard niet uitgesloten”

“Ketting-réactie van Michael Droqueaard niet uitgesloten”

Toegegeven l -Epo-purschuim blijkt ook verslapende bij-werkingen te hebben.
En Hugo Boss TsjaVeztival des Doodping is ook hem met al die Mediacijnen
ook niet in zijn koude Doodskleren ontgaan.

En Michael Dhopingaard is door de N O S aan de ketting gelegd. Even een verstandje bij-schakelen, en we schakelen over naar de Biecht-schmiechstoel van de N O S. Maar dat we niet in onze Sas- kia de Boer zijn, om het maar even onderkoeld te zeggen, is alleen ‘Boer zoekt Saskia wel in haar nopjes. Sakia kan de Boer op.
De Koningin van het Acht Uur Jhournaal geeft op 4 Mei een Finale Foto-finish.. De traantjes daar gelaten..Misschien kan Bea haar Miss-plaatsing overnemen..

Om over na te denken: A – T H I N K – Hole in Florida: Daar zou ik toch geen nachtje over slapen. Want als een gat in de nacht overviel je 30 meter in het diep..

En Politiek wacht op Polder-baan-overleg je daar niet bij neer. Want met als die Vreemde Politieke-struisvogels is dat van Ganzen-harte niet aan te bevelen. Want door de verhitte debatten vliegen al die partijen in de vliegmotor van de economie..En de enige blonde –on-blonde , die met de P ersoonlijke V oorkeur van met een bord voor zijn kop loopt, loopt iederéén in het Binnen hof ‘straal-motorisch’ aan voorbij..

Het zijn allemaal Dope-lopende wegen, waar je straal-motorisch in de
z-onder-w-handelingen aan voorbij loopt..

En The U S A zal er niet Raouwig om zijn, dat het Tsjaveztival in Venus-zensuéla het voor Eeuwige ver-zwijgen is opgelegd. Het Kankeren is voor één week Rauw op de maag dood-stil gelegd.

En M E S mag weer mee in vliegtuig.. Ga ik toch liever met een Messerschmidt , zodat als er van Ganze Harte er één invliegt ik toch tijdens de afgebroken vlucht een volgepropte Gans op mijn Vlieg-bordje heb..

Ik heb begrepen dat alle Piloten op Schiphol extra Gas moeten geven zodat die Vreemde Vogels niet in de Vogel als Vluchtschip vliegen..

Maar daar vlieg ik en U natuurlijk niet in.. Ik blijf thuis : Neem niet de Polder baan, maar een Bij-baantje op de Polder de Holder baan. Ik ga vreemde vogels tellen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>