A C T U A L I T Y – Buon Giorno Ciao Ciao Benenichtus Nuove Papa di Tutti Frutti Papa Silvio

Ha Ha said the Clown – Léés Silvio Bert Lust Coni – Barsani r àuw.. Pinokkio Fockkio op zijn best . En via z’n Bunga Funga Bunga Party haalt ie Dubbel zijn Feestneus op..
Monti eet de laatste Plofkip, en Beppe Grillo is President van alle Pleinen.. maar de werkelijke Povere ligt bij een Media Culpa Kontcern..wat als een Politieke S O A over heel Italië zich uitspreidt.. Maar ik ging al nooit naar Italië voor mij geen Italië : Geenitalië!! Want van zo’n ‘Travestiante Politiek’ heb ik inder daad De Géénitaliaanse Ballen verstand! En daar zakken mijn Feest-en –Bungaballen van in de Grote L aars van een te grote broek.. waardoor zelfs ik nu voor Clown loop..Ik Verkíes Zingen boven Stemmen ..

Zojuist komt bericht binnen voor Hertelling der stèmmen, in Italië ..binnen!!
En ook al gaan ze straks in Kontclaaf, zij allen zijn slaaf van maar één échte Paus
Il Papa di Tutti Frutti Italia Silvio Spermaoptante Berlusconi. En die Paus heeft Kontstant
de Meid er op , eh sorry De Mijter op..En réken maar dat die Paus Ghei lig er dan alle Kruisen bij mekaar zijn.. Alleen zul je ‘m niet vaak in het Openbaar zien, omdat zijn huidige Prak- tijken het Gheilige Daglicht niet kan verdragen..

Wat ook jaren lang niet het Dagnicht kon verdragen is het Openlijke Missdrag van menige Russische Achternicht die door de Naam Achter-Nicht nooit uit de Klerekast van Rasputin durfde te komen.. en de enige Taal die die men Rasputaal verstaat is ze op hun Flikker geven.. door ze flink in de Oeral oude Sages van de steppen terug te duwen. En zelfs met een Moderne Step duurt dat een Eeuwighied voordat je weer in het Openbaar op een Moskous –Plein van Nathalie van Gilbert Bécaud verschijnt..

Wat ook jarenlang het Daglicht van een geheel ander Kapitale Bancaire Orde was, en is, is de Boete die de Rabóós-bank nu voor zijn L I B O R et E M R G O GÓ krijgt opgelegd,, Namelijk Drie Honder Miljoen E U R O Ofwel zoals die nachabreb sagen : T E U R O!!

Dus eindelijk moet de Rabo – Bank een Crhypotheek afsluiten, om die Boete te kunnen betalen.. En Loontje komt om zijn Boontje , kunnen ze dat niet, worden ze net als hun vaste Klante door die klante die nu al op straat staan, ook op straat geflikkers. Maar dan vanuit Het Hoofdkantoor in Utrecht bij het Centraal Station van Utrecht ,, Ik geloof dat ik eens een trein ga nemen die kant op ,,maar ik heb Hoogte naar ik vrees , dus ik denk dat Rabo- diep zal vallen, U – terecht? Maar ik neem wel retourtje..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, S I L V I O B E R L U S C O N I en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Buon Giorno Ciao Ciao Benenichtus Nuove Papa di Tutti Frutti Papa Silvio

  1. Burney Koelemij zegt:

    Fantastisch…heb me rot gelachen.
    Zet mij maar op de lijst. Blijf graag op de hoogte…!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>